2020-07-16T08:53:21+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 16 Temmuz 2020 381 Görüntüleme

Watch Dogs: Legion çıkış tarihi duyuruldu

Ubisoft, 12 Temmuz’da düzenlemiş olduğu Ubisoft Forward dijital konferansın da çoğu markasından oynanış videoları ve çıkış tarihlerini belirtti. Bu markalardan bir tanesi de Watch Dogs: Legion.

Yeni kuşak bir konseptle tasarlanan Watch Dogs: Legion, oyunun arkasındaki stüdyo olan Ubisoft Toronto doğrultusundan yapılan ve daha evvelce asla görülmemiş bir oyun yeniliği olan “Play as Anyone” (Dilediğin Kişiyle Oyna) hususi durumunu sunacak. Dilediğin Kişiyle Oyna özelliği vasıtası ile oyuncuların bütün NPC’leri direniş ekibinize ekleyip oynamayı sağlayacak. Sonuç olarak her NPC tek tek benzersiz bir arka plana, kişiliğe ve becerilere haiz olarak oyuncuya değişik değişik oynanış deneyimleri sunacak.

Watch Dogs: Legion standart versiyon haricinde Gold, Ultimate ve Collector’s şeklinde 3 değişik versiyon şeklinde de yayınlanacak:

· Gold Versiyon esas oyunu ve bünyesinde yeni öykü genişletmeleri, ek DedSec görevleri, dört benzersiz kahraman, 2014’te çıkan orijinal Watch Dogs oyununun Tam Versiyonu ve daha çoğu tespit edilen Season Pass’ı içerecek.

· Ultimate Versiyon Gold Versiyonu ve bünyesinde üç yeni oynanabilir kahraman, daha süratli para kazanmak amacıyla dört haftalık VIP Statüsü olan Ultimate dijital içerikleri bulunduracak.

· Collector’s Versiyonu Ultimate Versiyonuna ek olarak LED Ded Coronet Maskesi Replikası, hususi bir Steelbook, üç çıkartmadan meydana gelen bir set, oyunun evreninden esinlenen çift doğrultulu bir propaganda posteri ve oyun içi maskeye hemen erişimi içerecek. Collector’s Versiyonu yalnızca Ubisoft Store’de bulunacak.

Watch Dogs: Legion’un 29 Ekim 2020 tarihinde Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, ve Windows PC’de Epic Games ve Uplay’de çıkacak. Bunun dışında Xbox One ve Playstation 4’de oyunu satın alanlar ücreksiz olarak yeni kuşak konsol versiyonlarına haiz olacak. 

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama