2020-07-16T08:53:16+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 16 Temmuz 2020 512 Görüntüleme

Far Cry 6 çıkış tarihi açıklandı

Ubisoft Toronto doğrultusundan tasarlanan Far Cry 6, oyuncuları sürenin geçmişte kalmış olduğu tropikal bir aden olan Yara’da, bugünümüzde geride bıraktığımız bir gerilla devriminin merkezine götürecek. Başkan Anton Castillo (Esposito), oğlu Diego’yu (Gonzalez) ülkesini eski ihtişamına geri döndürmeye çalışırken oyuncular bu diktatörden kurtulmak amacıyla, kapıldıkları bu devrim rüzgarında, gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacak.

Far Cry 6 hakkındaki rastgele bir oynanış ya da ayrıntı göstermeyen Ubisoft yalnızca bir fragmanla oyunun hikayesinden bahsetti. Far Cry 6 standart sürümün yanı sıra Gold, Ultimate ve Collector’s olarak 3 değişik versiyon olarak ön siparişe açıldı.

• Gold Versiyon esas oyun ve Season Pass’ı içerecek.

• Ultimate Versiyon esas oyun, Season Pass ve Jungle Expedition paketi, Croc Hunter paketi ve Vice paketini sahibi olan Ultimate paketi içerecek.

• Collector’s Versiyonu esas oyun, Season Pass, Ultimate paket, oyundaki alev makinesi “Tostador”un üst seviye bir replikası

Far Cry 6’nın henüz geliştirilmekte bulunduğunu ve Xbox Series X, PlayStation®5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia ve Windows PC’de sadece Epic Games Store ve Uplay’de 18 Şubat 2021 tarihinde yayınlanacak.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama