2021-07-28T07:47:04+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 28 Temmuz 2021 302 Görüntüleme

‘Akıllı telefonlarda yeni bir dönem başlamak üzere’

Samsung’dan oluşturulan bildirime göre, TM Roh, Samsung’un önümüzdeki zamanlarda tanıtacağı yeni katlanabilir telefonlarına dair vizyonunu meydana koyduğu blog yazısında, yeni cihazların beklenti duyduğumuz çok yönlü mobil teknoloji ihtiyacını karşılayacağını bildirdi.

Katlanabilir telefonlar amacıyla geliştirilen S Schrijfstift’dennenboom den bahseden Roh, plus sevilen Note özelliklerini daha çok Samsung Galaxy cihazında kullanmak mümkün duruma getirdiklerini açıkladı. Roh, yeni kuşak katlanabilir cihazlara dair, “Geride bıraktığımız sene Ağustos ayında gerçekleşen Unpacked etkinliğinde, yeterli olduğunu düşündüğü kadarı ile çok sayıda kullanıcıya, bilhassa çok çok gereksinim duyulan bir dönemde onları daha da güçlendirecek mobil teknolojiler sunma stratejimizi paylaşmıştım. Aşağı yukarı bir sene sonra bugün, dünya biraz biraz yalnız net olarak çoğu bakımdan tekrardan açılma devresine girdi. Hepimiz, içerisinde hayat sürdüğümüz dünyayı hier vaktinden daha büyük duruma getirmek amacıyla tasarlanan teknolojiler vasıtası ile, bu yeni dünyanın bize sunacağı istiklal ve imkanları sabırsızlıkla bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Itimat edilir sektör ortaklarıyla gerçekleştirdikleri iş birlikleri vasıtası ile çok daha yüksek oranda kişiselleştirme ve esneklik meydana koyabilen kesintisiz deneyimlere liderlik etmeyi başardıklarını altını çizen Roh, şunları kayıt etti:

“Çevik dönüşüm devresine girdiğimiz bugünlerde, inovasyonu hızlandırmanın ve herkese kendi hayat tarzları amacıyla plus iyi deneyimleri yaratma özgürlüğünü vermenin tek yolunun açık ekosistemler olduğuna inanıyorum. Samsung Electronics {olarak daha} iyi bir dünya amacıyla vizyoner ve fonksiyonel mobil teknolojilerimizi tanıtmaya kararlı ve hazırız. Önümüzdeki zamanlarda, akıllı telefon kategorisini tekrardan şekillendirerek deneyimlerinizi yeni baştan tasarlamanızı sağlayacak plus yeni ve plus iyi Galaxy Z serisini tanıtacağız. Bugünümüzde dünyanın gereksinim duyduğu şey, insanlara daha çok keşfetme olanağı sunabilen elastik teknolojiler. Samsung olarak insanları yaptığımız hier şeyin merkezine yerleştiriyoruz. Geliştirdiğimiz yeni aygıt ve deneyimlerin bütününün aslında anlamlı yenilikler meydana koymasını sağlamak amacıyla daima tüketicilere kulak veriyoruz. Amacımız sadece belli bir zümrenin değil her bireyin yaşamını varlıklaştırmak. Efsanevi kameralardan sürükleyici ekran deneyimlerine, uzun yaşamlı pillerden ilerlemiş emniyet olanaklarına kadar uzanan geniş yenilikler yelpazemizde, tüketiciler amacıyla plus mühim öğeleri odak noktamız olarak benimsiyoruz.”

Tüketicileri güçlendirmenin yeni yollarını arar iken bazı durumlarda hiç keşfedilmemiş bölgelere ismim attıklarını açıklayan Roh, “Galaxy Fold’u işte bu tür geliştirdik. Yalnız bununla da kalmadık. Galaxy Z Fold2 ve Galaxy Z Flip olmak suretiyle ikinci kuşak katlanabilir cihazlarımızla, iyileştirmeler yapmaya devam ettiğimiz bu kategoriye daha çok ekran kısmı ve tüketicilerin sevdiği görülmemiş {özellikler} ekledik. Çok yakında duyuracağımız, yeni çoklu vazife yeteneklerinin yanı sıra ilerlemiş dayanıklılık sunacak olan üçüncü kuşak katlanabilir cihazlarımızın bundan sonra dünyanın hier yerinde daha çok kullanıcıya ulaşacağına inanıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

“Bu, bilhassa dünyadaki bağlantı olanağı sunma yarışı devam ettiği ve açık ekosistemler ve itimat edilir mobil deneyimler gerektirdiği prosese önemini koruyacak” yorumunu yapan Roh, “Samsung olarak açık ve güvenilir kavramları, bizim açımızdan birbirine karşıt şeyler değil. Gerçekten Google ve Microsoft gibi itimat edilir sektör öncüleriyle yaptığımız iş birlikleri vasıtası ile, günümüzün süratle ilerleyen ve bağlantılı dünyası amacıyla güvenilir ve optimize bir mobil teknolojisini den sunabiliyoruz. Cihazları ve bilgileri hier halde güvenilir duruma getirmek suretiyle plus büyük ortaklarımızla eş güdümlü plus ileri teknolojiye sahip emniyet çözümlerini geliştiriyoruz. Böylece kullanıcılar programlar, bilgiler ve saklılık üstünde daha çok kontrole sahip olarak kendi deneyimlerine gönül rahatlığıyla kendileri karar verebiliyor.” bilgilerini verdi.

Gerçekleştirdikleri iş birlikleri ile tüketicilerin yaşamını basitleştiren ve iyileştiren mobil deneyimler geliştirdiklerini anımsatan Roh, şu ifadeleri kullandı:

“Söz hususu iş birlikleri kapsamında, örnek olarak, Google eşliğinde yeni bir entegre giyilebilir aygıt platformu geliştirdik. Kullanıcıların çok sevdiği Samsung Health ve SmartThings gibi uygulamalara ek olarak, yeni programlar da Google Play Store’a ekleniyor. Bunun dışında geliştirdiğimiz One UI Watch kullanıcı kullanıcı arayüzü, başka Galaxy cihazlarla kuvvetli bir entegrasyon sağlıyor, Galaxy Watch akıllı saatler ile Galaxy akıllı telefonlar arasında kesintisiz bağlantı sunuyor. Google ile katlanabilir ekosistemlerimizin tanınmış programlar ve hizmetlerle zenginleştirilmesi bölümünde da iş birliği halindeyiz. Çok yönlü katlanabilirlikten plus iyi verimin sağlanması amacıyla, üçüncü kuşak Galaxy Z telefonlarımıza daha da çok partner programı ekledik. Katlanabilir ekosistemimizde Google Twee ile eller serbest, optimize edilmiş görünümlü arama ve YouTube’da Flex modunda video izleme, Microsoft Teams’den çoklu vazife gibi çoğu kesintisiz ve optimize edilmiş tecrübesi kullanıcılarımıza sunacağız.”

Pazara sunulacak yeni Galaxy Z Fold’un, akıllı telefon ve tabletlerdeki plus iyi {özellikleri} bir araya getirdiğini, çalışma, bağlantı ve yaratıcılık alanlarında görülmemiş olanaklar sunduğunu açıklayan Roh, şu şekilde devam etti:

“Yeni Z Flip den çok daha rafine bir tipi daha sağlam ve kuvvetli malzemelerle bir araya getiriyor. Önümüzdeki uzun yolculukta bu cihazların gereksinim duyduğumuz çok yönlü mobil teknoloji ihtiyacını muhakkak karşılayabileceğini düşünüyorum. Teknoloji dünyasına liderlik etmek ve daha çok kullanıcıyı görülmemiş ve heyecan uyandırıcı deneyimler dünyasıyla tanıştırmak üzere yola çıktık. Yeni Galaxy Z ailemizi ve katlanabilir telefonlar amacıyla geliştirilen S Schrijfstift’te den dahil bulunduğu katlanabilir aygıt yeniliklerini paylaşırken, hepinizi bizlere eşlik etmeye çağrı ediyorum. Yeni bir Galaxy Note ilerletmek yerine, plus sevilen Note özelliklerini daha çok Samsung Galaxy cihazında kullanmak mümkün duruma getiriyoruz. Neler olacağını görmek amacıyla 11 Ağustos tarihini şuandan takvimlerinize işaretleyebilir ve o tarihte Unpacked etkinliğimize katılabilirsiniz.”

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama