2020-07-06T08:11:32+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 6 Temmuz 2020 445 Görüntüleme

Ubisoft’tan ücretsiz Battle Royal’e

Ubisoft Montreal stüdyosu doğrultusundan tasarlanan oyun 2054 senesinde yakın bir ileride geçecek ve eş zamanlı 100 oyuncunun şampiyon olmak amacıyla savaşım etmiş olduğu büyük haritalar barındıracak.

Üç oyunculu takımlar durumunda veya hepimiz tek şeklinde oynanabilecek oyun, dar sokaklardan geniş çatılara ve ölümcül iç mekanlara bulunduran Neo-Arcadia adlı kentte geçecek.

Her battle royal oyununda bulunduğu benzer biçimde Hyper Scape’de de silahlar etrafa yayılmış durumda olacak ve oyuncular bu silahları toplayabilecek. Bunun dışında oyuncuların atak ve müdafa hedefli hack kabiliyetleri olacak böylece her oyuncu kendi taktik ve stratejilerini kabiliyetlerine gore belirleyebilecek. 

Hyper Scape mekaniklerinden bir tanesi de Neo-Arcadia haritasını değişik desenlere dönüştüren Çöküş ile oyuncuları her an her dakika etken tutan Yankı mekaniği olacak. Bunun dışında oyuncuların maçı kazanması amacıyla iki değişik yolu olacak. Bunlardan biri oyunun sonucunda çıkan Taç olacak. Bu tacı elinde 45 saniye tutan oyuncu veya grup maçı kazanabilecek. Zaferi elde etmenin başka yolu da son kalan grup veya oyuncu olmak olacak.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama