2020-06-20T23:52:19+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 20 Haziran 2020 616 Görüntüleme

WhatsApp Son Görülme Çevrimiçi ve Yazıyor Özelliklerini Kaldırıyor!

Online mesajlaşma ağı WhatsApp flaş bir karar aldı. Söyleşi ekranında üst bölümde bulunan çevrimiçi, yazıyor ya da son görülme şeklinde ibareler bundan sonra olmayacak. Dünyanın en fazlaca sarfedilen etkileşim programı WhatsApp son bir saattir sorun yaşıyor. Birçok ülkeden kullanıcılar WhatsApp son görülme ya da çevrimiçi hususi durumunun kaybolduğunu ve saklılık ayarlarına da erişilemediğini ifade ediyor.

Twitter üstünde de gündem olan sorun sebebiyle kullananların son görülme, yazıyor ya da çevrimiçi şeklinde üst bölümde bulunan bildirimleri kaybolmuş halde. Bunu düzeltmek amacıyla saklılık ayarlarına girmeye çalışanların ise erişim sorunu ile karşı karşıya kalıyor. Normalde bu ayarlar kullanıcı doğrultusundan yapılabiliyordu yalnız henüz açık tutanların da bildirimleri görünmüyor.

WHATSAPP’TA BÜYÜK SORUN

Birtakım kaynaklar WhatsApp’ın bu {özellikleri} bilerek kapattığını ifade ediyor yalnız şimdilik firmadan resmi bir izahat gelmediği amacıyla gerçekliği konusu ile ilgili şüpheler var. Akla en yakın gelen problem WhatsApp sunucularında bir sorun bulunduğu tarafında. Ilerlemeler olabildiğince sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

“SORUN WHATSAPP KAYNAKLI”

Whatsapp ile ilgili son hal verileri paylaşan WABetaInfo, bozukluğun Whatsapp kaynaklı bulunduğunu açıkladı.

WABetaInfo: “Whatsapp’ı silmeyin, yeniden giriş yapmanız imkansız oluyor.” diye de uyardı.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama