2020-06-19T13:54:52+03:00
Ana Sayfa Eğitim 19 Haziran 2020 594 Görüntüleme

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 2019-2020 Eğitim Yılının Bitmesi İle İlgi Paylaşım Yaptı!

Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, toplumsal medya hesabından, eğitim öğretim yılının sona ermesi bundan dolayı paylaşımda bulunmuş oldu. Evlatların büyük bir iş başardığını bildiren Ziya Selçuk, “Ne sabırdı, günlerce dışarıya çıkmadınız. Ne gayretti; televizyondan, bilgisayardan ders takip ettiniz. EBA’ya milyarlarca giriş yapılmış oldu. Bugün karne günü. Notlar sizindir ancak bütün çabanız ve sabrınız amacıyla her insana takdir teşekkür bizlerden olsun.” değerlendirmesinde bulunmuş oldu. 

Büyük iş başardınız çocuklarım. Ne sabırdı, günlerce dışarıya çıkmadınız. Ne gayretti; televizyondan, bilgisayardan ders takip ettiniz. EBA’ya milyarlarca giriş yapılmış oldu. Bugün karne günü. Notlar sizindir ancak bütün çabanız ve sabrınız amacıyla #herkesetakdirteşekkür bizlerden olsun. pic.twitter.com/DJ451YMcXX

Öğrencilerin bütün dünyayı etkileyen bir salgın sürecini yaşadığını altını çizen Selçuk, okuldan, arkadaşlarından ve toplumsal hayatlarından uzak kaldıklarına işaret etti.

“Her birimizin sağlığı amacıyla evdeydin, güvende olmamız amacıyla elinden geleni yaptın.” ifadesine yer veren Bakan Selçuk, şunları kayıt etti:

“Derslerini EBA ve EBA TV üstünden takip ettin, eğitimine sımsıkı tutundun. Biz öğretmenlerin ile iş birliği içerisinde oldun. Bizlere verdiğin yardım ve gösterdiğin çaba amacıyla sana teşekkür ederim. İyi ki varsın ve iyi ki bu ülkenin bir evladısın. Güzel, sıhhatli, {üretken} ve unutulmaz anılar biriktireceğin bir dinlence senin olsun. Sevgiyle kal. Ziya öğretmen.”

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama