2020-08-11T18:18:33+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 11 Ağustos 2020 349 Görüntüleme

Razer Cynosa V2 fiyat-performans klavyesini tanıttı

Razer’ın giriş srandardı fiyat-performans klavyesi Cynosa V2, her biri tek tek arka aydınlatmaya haiz tuşları ile oyuncuların beğenisine sunuldu. Fortnite, Overwatch, Warframe şeklinde 150 çok rekabetçi ve tanınmış oyun entegrasyonu ile gelen klavye, sınırı olan tuş aydınlatmasına haiz başka giriş srandardı oyuncu klavyelerinin aksine RGB doğrultusundan desteklenen tuş başına ilerlemiş aydınlatma {özellikleriyle} oyunlarda daha keyifli anlar yaşanmasına imkân sağlıyor.

Komutları, Razer Synapse 3 uygulaması ile eşleyerek daha {verimli} oyun oynamayı gerçekleştiren Cynosa V2, benzersiz profiller ve makrolar oluşturup kaydederek oyun tarzlarına uyacak şekilde ayalanabiliyor. Bunun dışında klavye gerisinde tespit edilen 3 yönlü oluklar ile kablonun düzenlenmesini ve böylece kablonun rahatsız edici şekilde dolanmasının önüne geçiliyor.

Razer Cynosa V2 fiyatı 59,99 dolar olarak {belirtilirken} giriş seviyesindeki başka RGB klavyelere oranla oyunculara çoğu kullanımı kolay özellik sunuyor. Ayrıca Razer Cynosa V2, ABD’da en fazlaca satan 1 numaralı membran oyun klavyesi olarak isimlendirilen Cynosa Chroma’nın son olarak versiyonu. 

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama