2020-07-06T08:11:20+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 6 Temmuz 2020 549 Görüntüleme

Instagram’dan çok konuşulacak ‘engelleme‘ özelliği

Tanınmış toplumsal medya ağı Instagram kullanıcılarını şaşırtmaya devam etmekte. Aşağı yukarı hayatımızın bir parçası durumuna gelen toplumsal medya ağlarında bazı durumlarda istenmeyen şahıslar keyfimizi kaçırabiliyor. Instagram’ın yeni özelliği vasıtası ile bundan sonra kimleri engellemek isteyebileceğinizi sizlere önerecek.

Daha önceleri kullananlara takip teklifinde tespit edilen Instagram, “engellenen hesaplar” kısmına eklenecek olan bu bilhassa vasıtası ile engellemek isteyebileceğiniz hesaplar amacıyla de teklifte bulunacak.

Feysbuk ile birleşik çalışacağı muhtemel özellik, kullananların daha evvelce Feysbuk’ta engellemiş bulunduğu hesapların Instagram hesaplarını belirleyerek, bu hesapları “engellenen hesaplar” evresinde listeleyecek. Kısaca takip teklifinde bulunduğu şeklinde iletişim merkezli bir tavsiye sistemi söz hususu değil.

Sadece Feysbuk ve Instagram hesapları içinde bir eşleştirme yapılacak ve Feysbuk’da engellenmiş bir hesabın Instagram’da da engellenmek isteneceği varsayılarak, engellenmiş Feysbuk hesabının Instagram’ı “engellenen hesaplar” evresinde listelenecek. Kullanıcı dilerse engelle düğmesine basarak, Feysbuk’da engellemiş bulunduğu bir hesabı, Instagram’da da engelleyebilecek.

Şu an geliştirme adımında olan bu özelliğin, sadece Instagram hesaplarını Feysbuk ile eşleştirmiş kullanıcılarda etken edilmesi planlanıyor.

İlginizi çekebilir

Yeni bir Kozmik Patlama Oldu!

Yeni bir Kozmik Patlama Oldu!

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama