2021-02-20T00:42:34+03:00
Ana Sayfa Yaşam 20 Şubat 2021 414 Görüntüleme

Doktor eşinin katlettiği Gamze’nin babası konuştu: ‘Kızım meğer celladını kurtarmış’

Antalya’da hekim eşi Yusuf Haysiyet Kaan Bozkurt’un (58) tabancayla vurup öldürdüğü diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt’un (38) plus yakın dostu ve danışanı Tuğba Pekdiri Avcı, “Gamze, kocası kıskanmasın diye giyimini bile ona göre ayarlıyordu” dedi.

Antalya’da hekim Yusuf Haysiyet Bozkurt’un diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt’u tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etmesinin yankıları sürüyor. Eşinin öldürdüğü diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt’un cenazesi dün Uncalı Mezarlığı’na verilirken, ailesi ve yakınları da evlerinde taziyeleri kabul ediyor. Olayla alakalı soruşturmayı devam ettiren polis, evde tespit edilen hekime ait biri ruhsat tarihi işlemiş iki silahtan olayda 7.65 mm’lik tabancanın kullanıldığını saptadı. Çiftin daha evvelce İzmir’den yaşadığı, boşanma adımına gelmeleri üstüne 4 ay evvelce öncelikle Gamze Kaçar Bozkurt’un bir ay sonra da eşi Yusuf Haysiyet Kaan Bozkurt’un Antalya’ya taşındığı haber edinildi.

Gamze Kaçar Bozkurt’un plus yakın dostu ve bunun yanı sıra danışanı Tuğba Pekdiri Avcı, çiftin yaşadıklarına plus yakından şahit olan birisi olarak gördüklerini anlattı. Çift arasında ‘kıskançlık’ sorunu yüzünden sıklıkla münakaşa yaşandığı bildiren Avcı, “Gamze eşliğinde iş gerçekleştirmek amacıyla tanıştık. Yalnız kısa vakit içerisinde çok yakın dost, resmen birbirimize sırdaş olduk. Bana olan biten tümşeyleri anlatırdı. Çok güzel seneler geçirdik. Yaşarken melek gibiydi, şimdi melek oldu gitti” dedi.

‘FİZİKİ ŞİDDETE MARUZ KALDI’

Hekimin İzmir’den bayan doğum hastalıkları üstüne özel bir muayenehanesi bulunduğunu, Gamze’nin den aynı dairede diyetisyen olarak muayenehane kullandığını bildiren Tuğba Pekdiri Avcı, “İzmir’den aynı büroyu paylaşıyorlardı. Yalnız bu çok çok uzun sürmedi. Eşi, büroya gelen danışanlarından Gamze’yi kıskanıyordu. Psikolojik ve fiziki şiddete maruz kaldığı amacıyla çok sevdiği işini bırakıp eve kapandı. Ardından ise tekrardan Antalya’ya taşındı. Burada çalışmaya başladı. Kısa süren bir ayrılık süreci yaşadılar. Bir müddet sonra eşi Yusuf Haysiyet Kaan Bozkurt da Antalya’ya geldi ve barışmak amacıyla çok uğraş verdi. İntihara bile kalkıştı. Bu vakit içerisinde Gamze, Kaan amacıyla çok uğraş verdi. İntihardan vazgeçirdi. Tedavi olmasını sağladı. Yalnız netice ortada” şeklinde konuştu.

Gamze Kaçar Bozkurt’un kocası Yusuf Haysiyet Kaan Bozkurt’u çok sevdiğini dile getiren Tuğba Pekdiri Avcı, “Gamze, kocası kıskanmasın diye giyimini bile ona göre ayarlıyordu. Şubat ayı içerisinde bir kamera çalışmamız vardı. Sıksık el ele göz gözeydiler. Ben den çok mutlu olmuştum. Yalnız, çok uzun sürmedi” dedi.

‘MEĞER CELLADINI KURTARMIŞ’

Gamze Kaçar Bozkurt’un emekli öğretmen olan babası Harun Kaçar ise dün yaptığı bildirimde, “Boşanacaklardı. Araya girdik, kızım boşanmaktan vazgeçti. Damadım, geçen zamanlarda silahla intihara teşebbüs etti. Kızım intihardan vazgeçirdi. Meğer celladını kurtarmış. Olaydan bir gün evvelce, eşimin doğum günü amacıyla bütün aile bir araya gelmiştik. Çok mutluydular. Bu tür bişi gerçekleştireceği aklıma gelmezdi. Kızım uyur iken başına iki el ateş etmiş. Sonra da intihar etmiş” dedi.

Kızı Gamze’nin öldürülmeden bir gün evvelce annesi Nurdan Kaçar amacıyla düzenlenen doğum günü etkinliğine eşi ve çocuğuyla katıldığını ve {gayet} mutlu bir aile tablosu çizdiklerini bildiren baba Harun Kaçar, aynı gün Duraliler Mahallesi’nde yetim kalan iki çocuk amacıyla yardım topladığını da kayıt etti.

Birbirini seven doktor- diyetisyen çiftin mutlu günlerinde adlarını bileklerine dövme olarak yazdırdıkları ve sosyal medya hesaplarında bunu paylaştıkları meydana çıktı.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama