2020-08-27T08:17:38+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 27 Ağustos 2020 421 Görüntüleme

Yapay zeka ile mücadele başlıyor

Son birkaç yıldır bağımsız geliştiricilerin yapmış olduğu oyunların ödüller alıp AAA oyunlarla yarışabilir duruma gelmesi oyun severlerin beklentilerinin bağımsız oyunlara kaymasına niçin oldu. Bağımsız üreticilerin bilhassa rogue tipi gelişmeye dayalı oyunlarla başarı sağlamaları Polonya odaklı üretici olan Kool2Play amacıyla de bir esin kaynağı oldu.

Bağımsız bir oyun geliştiricisi olan Kool2Play’de, Uragun adlı oyunuyla adından söz ettirmek isteyen üreticiler arasına girmek istiyor. Yakın vakitte duyurmasının sonrasında şimdi de oyunun demosunu Steam üstünden oyuncuların beğenisine sunuldu. Tepeden görüntülü bir rogue tipi oyun olan Uragun, kuvvetli bir Mech’i denetim ederek insanlığın yok olmasını isteyen suni bir zekaya karşı mücadeleyi konu alıyor. Lakin demo sürümünde rogue {özellikleri} kullanılamıyor.

Bu demo oyuncular amacıyla oyunun esas mekaniklerini tanımak, devasa ve cazip cephaneliği (yerçekimi topu dahil) tecrübe etmek ve hepsinden muhimi düşman suni zekasından Barselona limanını geri alma fırsatı tanıyor.

2020’de Steam amacıyla Erken Erişim’e girecek olan Uragun’un konsol versiyonu 2021’de yayınlanacak. Demo https://store.steampowered.com/app/724000/Uragun/ linkinden indirilip oynanabiliyor.

İlginizi çekebilir

Falcon 9 Roketi Karaya İndi!

Falcon 9 Roketi Karaya İndi!

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama