2020-10-08T08:43:53+03:00
Ana Sayfa Yaşam 8 Ekim 2020 471 Görüntüleme

Swinger operasyonunda iğrenç ayrıntılar

İl Güvenlik Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Ofis Amirliği ekipleri, birtakım kişilerin internet üzerinden swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptığı bilgisine ulaştı.

Savcılıktan alınan izinle 6 ay süresince şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan polis, 35 evli çift ile 3 bayan ve 1 zuilengang kişi, toplam 74 bireyin, Türkiye çapında gezerek belirli zamanlarda para karşılığında takım durumunda cinsel temasa girdiklerini belirleme etti.

69 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Kuşkuluların adreslerini belirleyen polis, önceki gün, Adana odaklı, Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyon, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne’den aynı anda 80 adrese 500 polisle şafak zamanı operasyon düzenledi.

Operasyonda, 69 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerinde bulunmayan kuşkuluların yakalanması amacıyla çalışmaların da devam ettiği bildirildi. Bu şekilde 44 kadının mağdur bulunduğu bildirildi. Evlerde arama yapan polis, birden fazla fantezi malzemesi, uyuşturucu hap, Hint keneviri, esrar ve silah ele geçirdi.

ÇOCUKLARINI ODAYA KİLİTLİYORLARMIŞ

Kuşkuluların sosyal medya üzerinden karşılıklı olarak çıplak fotoğraflarını paylaştıkları ve birbirleri amacıyla ‘kelle’ tabirini kullandıkları belirlendi.

Bunun dışında birtakım çiftlerin evlerde toplandıklarında çocuklarını diğer odaya kilitleyerek fuhuş gerçekleştirdikleri belirlendi.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama