2020-10-11T23:33:48+03:00
Ana Sayfa Yaşam 11 Ekim 2020 489 Görüntüleme

Çatalca’da Kan donduran sözler! Her şeyi tek tek anlattı

Hadise, Çatalca Bahşayiş Mahallesi Aksaray Caddesi üstünde tespit edilen boş bir arazide yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, mahallede yaşam sürdüren Fikret Ç., dini nikahlı eşi Gül Gülsüm (28) ile bir müddet evvelce sıklıkla tartışmaya başladı. Kocasının daha sonra sıklıkla kendine şiddet uyguladığı öğrenilen genç bayan, eşi ile ilgili uzaklaştırma kararı aldırdı.

Eşi ile 7 Ekim günü mahallede karşılaşan gözü dönmüş adam, barışma niyetiyle eşini zorla otomobile bindirerek, boş bir araziye götürdü. Burada yaşanan tartışmanın sonrasında Fikret Ç., eşinin barışma tekliflerini kabul etmemesi üstüne beraberinde getirdiği iple kadını boğarak öldürdü. Ardından ise metruk bir binaya götürerek eşinin cesedini buraya attı.

Vakanın sonrasında hiçbir şey olmamış gibi yaşadığı evine giden Fikret Ç., evde bir gün sonra ilaç içerek intihar teşebbüsünde bulundu. Evde tespit edilen yakınlarının fark etmesiyle hastaneye kaldırılan kişi, tedavisinin sonrasında durumundan şüphelenen polis doğrultusundan çapraz sorguya alındı.

DEHŞETİ ANLATTI

Oluşturulan sorguda katil zanlısı cinayeti bütün detayları ile anlattı. Eşini evvelce boş arazide öldürdüğünü daha sonra ise metruk binaya attığını ifade etti.

Zanlının tanım etmesi ile hadise yerine giden polis ekipleri genç kadının cesedi ile karşılaştı. Ceset hadise yerinde oluşturulan incelemelerin sonrasında Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Fikret Ç. ise polis merkezinde verilen ifadesinde Gül Gülsüm’ü kıskançlık krizine girerek öldürdüğünü ifade etti. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama