2020-10-08T08:43:30+03:00
Ana Sayfa Yaşam 8 Ekim 2020 389 Görüntüleme

Genç beyin cerrahından kahreden haber

31 yaşındaki Ahmet Akbaş, dün akşam saatlerinde vazife yaptığı Taksim Eğitim ve Inceleme Hastanesi’nden çıkarak Bakırköy’deki evine gitti. Hekim eşi Emel Aktaş ve kızıyla bir müddet süre yaşamış Ahmet Akbaş yorgun olduğunu söyleyerek uyacağını ifade etti. Emel Aktaş, eşini sabah uyandırmak istedi. Yalnız eşinin hayatını kaybettiğini saptadı.

Aktaş’ın cenazesi otopsi işlemleri amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ahmet Akbaş’ın cenazesi yakınları doğrultusundan Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak defnedilmek üzere Trabzon’a götürüldü. Diğer yandan Beyin ve Sinir Cerrahisi Eksperi Dr. Ahmet Akbaş’ın aşağı yukarı bir ay evvelce koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve dolayısıyla da evinde 14 gün karantinada kaldığı haber edinildi.

“GENÇ VE BAŞARILI BİR DOKTORDU”

Yaşamını yitiren Ahmet Akbaş’ın yakını Mehmet Seyit Türker, “Pırlanta gibi çocuktu. Dün gece birdenbire kaybettik. Covid-19’muydu bilemiyoruz. Otopsi neticesinde belli olacak. Genç ve etkin bir beyin cerrahisi uzmanıydı. Cenazesi Trabzon’a gidecek. Görevdeydi. Mesai çıkışı evinde kalp krizinden yaşamını yitirdi ” dedi.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama