2020-09-19T13:43:42+03:00
Ana Sayfa Yaşam 19 Eylül 2020 421 Görüntüleme

Hastanede şok görüntü! Soruşturma başlatıldı

{Eskişehir}’de hastanede koronavirüs testi icra eden personel, maskesini çene altına indirip eldiven ve koruyucu giyim kullanmadı. Hasta yakınlarından biri {hastane} personeline ”Maske ve eldiven takmadan kontrol yapıyorsun” diye reaksiyon gözler önüne serdi. İkili içinde kısa süreli sözlü münakaşa yaşandı. Hasta yakını doğrultusundan bu anlamış olur cep telefonuyla kaydedilerek toplumsal medyada paylaşıldı.

Görüntülerde hasta yakını kontrol icra eden personele, ”Maske ve eldiven takmadan kontrol yapıyorsun. Hasta haklarına da yakınma ettim. Hala da milleti tehdit ediyorsun. Ben evde çocuklarımın yanına girerken, elbiselerimi değiştiriyorum. Ben dışarda maskemi indirdim diye 900 lira ceza yiyorsam senin bu tür çalışman tüm ulusal servete de yazık. Önlük yok, daha yeni eldiven taktın” dedi. Kontrol icra eden personel ise münakaşa esnasında eldiven takarak, süreğen rahatsızlığı bulunduğunu ve 6 aydır bu yolla çalıştığını ifade ederek, ”6 aydan beri ben bu yolla çalışıyorum. Şeker gerilim hastasıyım, ben süreğen vakayım. Buraları çamaşır suyu ile temizlettim” diye yanıt verdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

{Hastane} idaresi görüntülerin toplumsal medyada yer almasının sonrasında personelle alakalı tahkîkat başlatıldığını belirtti.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama