2021-05-03T09:05:34+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 3 Mayıs 2021 413 Görüntüleme

Deneyap Kart’ın üretimi tamamlandı

Deneyap Kart Elektronik Geliştirme Seti, elektronik programlama ve nesnelerin interneti ile temaslı konuların altyapısını transfer etmek ve esas suni zeka uygulamalarını yapmak suretiyle geliştirildi. Kuvvetli işlemcisi, sağlam tasarımı ve çok yönlü G/Ç pinleri ile ülkemizin milli mühendislik kaynakları kullanılarak tasarlanan Deneyap Kart, deneyapkart.org internet sitesi üzerinden den satışa sunuldu. Teknoloji tutkunları doğrultusundan merakla beklenilen Deneyap Kart, 2020 senesinde Gaziantep’te düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde T3 Vakfı Idare Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar doğrultusundan tanıtılmıştı. 

Hier Düzeye Ideal Teknolojik Proje Yapabilme İmkanı

Ortaokul ve üzeri civarda teknolojiye ilgi duyan her bireyin tüketimine ideal olan kart, kullanıcılarına elektronik programlama, nesnelerin interneti (IoT) ve suni zeka alanlarında başlangıç seviyesinden saniyesel uygulamalara kadar hier civarda projeyi yapabilme olanağı sunuyor. Deneyap Kart Elektronik Geliştirme Seti bunun yanı sıra toplumu dijital çağa taşıyacak otonom vasıtalar, akıllı şehirler, tarım, sıhhat, lojistik, enerji, endüstri vb. teknolojik alanlarda proje geliştirme olanağı sağlıyor.  

Kullanıcılar deneyapkart.org sitesi üzerinden kart hakkındaki gereksinim duydukları dokümanlara ulaşabiliyor. Birbirinden değişik ve enteresan konularda teknoloji üreterek proje ilerleten kullanıcılar siteye üye olarak projelerini paylaşabiliyor ya da başka projeleri araştırma talihi buluyor. Deneyap Kart ailesi; Deneyap Kart ve Deneyap Kamera’dan meydana gelen Deneyap Kart Elektronik Geliştirme Seti, Deneyap Kart, Deneyap Kamera ve Deneyap Mini olmak suretiyle 4 ürün şeklinde satışa sunuluyor.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama