2021-07-13T16:58:32+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 13 Temmuz 2021 296 Görüntüleme

OnePlus Türkiye pazarına resmen girdi: İşte ilk telefon

OnePlus, Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaparak plus yeni akıllı telefon modellerini tüketicilerle buluşturmaya başladı. Markanın öncelikle OnePlus Nord N10 5G modeli Türkiye sektöründe raflardaki konumunu aldı. OnePlus doğrultusundan yıllardır yapılan inovasyonlara dayanan Nord N Serisi, markanın çok iyi tanınan süratli ve rahat kullanım tecrübesini akıllı telefonlar amacıyla İdeal fiyat segmentlerinde sunuyor. Yeni OnePlus Nord N Serisi dikkatleri üstüne çeken bir görsellik tecrübesi, uzun yaşamlı pil, ilerlemiş çoklu kamera düzenlemesi ve yazılımın amiral gemisi OxygenOS eşliğinde geliyor.  

OnePlus Kurucusu ve CEO’su Pete Lau şöyle dedi: “OnePlus’ın misyonu daha iyi teknolojiyi dünyayla paylaşmak… Bu bizim plus ileri teknolojileri daha çok kullanıcının erişimine sunmak amacıyla çok çalışmamız demek. OnePlus Nord N10 5G, verdiğimiz akıllı telefon seçeneklerini daha detaylı fiyat aralıklarına yaygınlaştırma stratejimizde bir ileri aşaması temsil ediyor. Bundan sonra daha çok kullanıcı kaliteden taviz vermeden rahat bir tecrübe yaşayabilecek.”  

OnePlus Avrupa Strateji Başkanı Tuomas Lampen ise şu şekilde söyledi: “Avrupa ve Hindistan’da ilk OnePlus Nord modelini pazara sunmamızdan bu yana kullanıcılarımız daha da ideal fiyatlı OnePlus ürünlerinin geleceğini görebiliyorlardı. OnePlus Nord N10 5G modelini daha çok kullanıcıya ulaştırmaktan büyük sevinç duyuyoruz. Kullanıcılarımıza daha büyük ölçekte üst seviye deneyimler sunabilmek amacıyla ürün portföyümüzü geliştirmeye devam edeceğiz.”    

90Hz yenileme hızına sahip ekranı, Warp Charge özelliği ve  dörtlü kamera performansıyla OnePlus Nord N10 5G, 5G teknolojisini daha çok tüketiciye ulaştırıyor. OnePlus Nord N10 5G’nin süratli performansının altında 6 GB hafıza ve 128 GB depolama kapasitesi bulunmantadır. Bu kapasiteyi 512 GB’a kadar çoğaltmak olası. Böylelikle sevdiğiniz tüm programları, oyunları, filmleri ve müzikleri telefonunuzda saklayabilirsiniz.   

OnePlus Nord N10 5G, OnePlus markasının imzası olan süratli ve rahat ekran tecrübesini 6.49 inç FHD+ ekranı ve 90 Hz yenileme süratiyle sunuyor. İster oyun oynayın ister video izleyin, kusursuz ekran ve çift hoparlör sistemiyle sizi cezbeden bir stereo tecrübesi yaşayacaksınız. Sektörün önder süratli şarj teknolojilerinden olan OnePlus’ın Warp Charge teknolojisi şimdi OnePlus Nord N10 5G ile kullananlara sunuluyor. Aygıt 4300mAh pile sahip Warp Charge 30W’yi destek veriyor. Bu da prizde daha düşük ve serbest {olarak daha} uzun süre geçirmeniz demek. 

5G insanların akıllı telefonlarını kullanma şekillerini değiştiriyor. OnePlus Nord N10 5G, gücünü sekiz çekirdekli bir işlemciden alan Qualcomm Snapdragon 690 çip setiyle daha fazla kullanıcının istikbal kuşak bağlantıya erişebilmesini sağlıyor.  

OnePlus Nord N10 5G’nin arkasındaki dörtlü kamera sistemi etrafınızdaki dünyayı ayrıntılarıyla yakalamanızı sağlıyor. Özel makro ve mono kameraların yanı sıra 64 MP’lik bir ana kameraya ve 119 derecelik bir ultra geniş merceğe bulunduran akıllı telefonun selfie çekimleri ya da görünümlü aramalar amacıyla ön evresinde 16 MP bir kamerası bulunmantadır.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama