2021-02-17T10:44:12+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 17 Şubat 2021 664 Görüntüleme

Assassin’s Creed Valhalla için yeni güncelleme

River Raids, Assassin’s Creed Valhalla’daki akın tecrübesini zenginleştiren yeni, yeniden oynanabilir bir oyun modu ve kalıcı bir eklenti olacak. Oyun modunun içerikleri ise şu şekilde:

Yüksek Riskli Akınlar: Oyuncunun İngiltere’deki ana oyun ilerlemesini ve ittifaklarını etkilemeden akın yapabileceği benzersiz haritalar ve ödüller içerecek. Esas akın özelliğinden değişik olarak, oyuncular baskın esnasında onları diriltmezse baskın mürettebatı geçici olarak dönem dışı kalabilir.Jomsviking Mürettebatı: Yanınıza aldığınız (çevrimiçi başka oyuncular doğrultusundan oluşturulmuş) Jomsvikingler, oyuncunun şahsi Teğmen Jomsviking’i doğrultusundan yönetilir.Yeni Bir Yelkenli: River Raids’ten daha çok kaynak elde edebilmek amacıyla kargo ambarı geliştirilebilen, oyun moduna özel, tamamıyla yeni ve tamamıyla kişiselleştirilebilir bir Viking yelkenlisi.

Yeni Jomsviking Hall, 1. sezonda geliştirilmesi gereken üç düzeye sahiptir. Salonun srandardı ne kadar yüksekse, oyuncunun örgütlemesi amacıyla o kadar yüksek seviyeli Jomsviking çekecektir. Jomsvikinglerin den bundan sonra rütbeleri var, daha yüksek dereceli Jomsvikingler ırmak akınlarında daha fazla yaşamda kalabilir. 

Oyuncular, Grantebridgescire ya da Ledecestrescire olmak suretiyle İngiltere’deki ilk öykü bölümlerinden birini tamamladıktan, kışlalarını inşa ettikten ve Jomsviking teğmenlerini örgütledikten sonra, onlara River Raids oyun modunu tanıtacak olan Vagn isminde yeni bir NPC ve akıncı Jomsviking ekibiyle karşılaşacaklar. Bu oyun modu, İngiltere kenar şeridinde akın edilecek yerler ve yağmalayacak hazinelerle dolu üç yeni ırmak haritası sunuyor. 

En son, güncelleme ek yetenekler ve ödüller getiriyor:

Saint George Zırh seti ve Büyük KılıcıManastırlarda gizli olan 3 yeni Yetenek2 yeni yerleşim kısmı binasıYeni bir yelkenli seti ve oyuncu kozmetik ögeleri

1. sezonun bir parçası olan River Raids oyun modu güncellemesi, Assassin’ter Creed Valhalla çıkış ardından deneyiminin bir parçası olan plus son eklentidir. 2021 süresince oynanışa ve oyun dünyasının evrimine yoğunlaşan bütün oyuncular amacıyla den detaylı yeni bedava içerikler içerir. 

Ostara isimli 2. sezon ise, Mart 2021’den Valhalla’nın esas muhabere deneyimlerine yoğunlaşan yeni bir oyun modu, yeni teçhizatlar ve kozmetik ögeler ile yerleşim alanına bir festival getiren ilk güncellemesiyle başlayacak. Assassin’s Creed Valhalla’nın 2021 ilkbaharında çıkacak olan ilk genişletmesi Wrath of the Druids ile ilgili daha çok bilgi gelişen süreçte istikbal. 

Ubisoft Montreal liderliğindeki geliştirme ile Assassin’s Creed Valhalla, oyunculara M.S. dokuzuncu yüzyılda sayısız savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç’ten göçen efsanevi bir Viking savaşçısı Eivor olarak oynama tecrübesi sunuyor. Oyuncular, Viking savaşçılarının acımasız dövüş stilini güncellenmiş bir çift silahlı muhabere sistemi ile tekrardan yaşayabilir ve den akınlar, taarruzlar ve yerleşim kısmı gibi yeni oyun özelliklerinin yanı sıra güncellenmiş bir gelişme ve ekipman geliştirme sistemini deneyimleyebilir. Siyasi ittifaklar, muhabere kararları ve diyalog tercihleri Assassin’s Creed Valhalla dünyasını etkileyebilir, bu nedenden dolayı oyuncular klanlarının evini ve geleceğini güvenliğini sağlamak amacıyla akıllıca seçim yapmalı.

 

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama