2020-08-27T08:17:58+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 27 Ağustos 2020 465 Görüntüleme

Vivo, Türkiye pazarına girdi

Vivo, dünya, Avrupa ve Türkiye’ye yönelik amaç ve planlarını düzenlemiş olduğu çevrimiçi basın toplantısı ile paylaştı. Şirket etkinlikte bunun dışında, Türkiye’ye giriş yapmış olduğu ürünü vivo X50 Lite’ı da sundu.

vivo Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Andrew Liu, görüşmede yapmış olduğu konuşmada, vivo markasının Türkiye pazarına resmi olarak girişini duyurmanın ve fanatik kitlesini simgesel olarak Asya ile Avrupa arasındaki köprü olan Türkiye’de genişletmenin heyecanı içerisinde olduklarını söyleyerek, şunları kayıt etti:

“Türkiye’ye gelişimiz talih eseri değil. Her bir Avrupalı müşterinin bireysel greksinimlerini kavramak amacıyla Avrupa çapında 9 {binden fazla} kişiyle görüştük. Bu, dünya genelinde 350 milyondan çok kullanıcının günlük yaşamının bir parçası olmamızın en mühim sebeplerinden bir tanesi olan ‘doğru şeyleri doğru şekilde yapma’ felsefemizin devamı. Türkiye’deki müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın itimatını kazanacağımızdan eminiz.”

“YIL SONUNA KADAR FARKLI SEGMENTLERDE ÜRÜNLER SUNACAĞIZ”

Çin odaklı akıllı telefon markası vivo, şirket bilgilerine nazaran, 2020’nin ilk çeyreğinde yüzde 9’luk piyasa oranı ile dünya akıllı telefon sektöründe 5’inci; 5G akıllı telefon satışlarında ise yüzde 12,9’luk hisse ile 3’üncü sırada yer almakta.

vivo Türkiye Pazarlama Müdürü Selin Dayıoğlu, vivo’nun doğru şeyleri doğru şekilde yapma felsefesini izleyerek Avrupa sektöründe yer aldığını aktararak, “Avrupa’ya son gelen Asya menşeli akıllı telefon markası olabiliriz, yalnız dünya genelinde en iyisi olduğumuzu dile getiren 350 milyon bireyin sevgisi ve takdirine sahibiz.” değerlendirmesinde bulunmuş oldu.

Gerçekleştirdikleri incelemeler neticesinde Türkiye pazarına X50 ailesinin orta segment aleti X50 Lite ile girdiklerini bildiren Dayıoğlu, 2020 senesi sonuna kadar Türkiye’deki tüketicilere biri amiral gemisi aygıt olmak suretiyle değişik segmentlerde mamüller sunacaklarını ifade etti.

Dayıoğlu, telekomünikasyon, perakende ve e-ticaret kanallarından meydana gelen piyasa stratejisindeki ortaklığının bir parçası olarak Türkiye’de ilk etapta detaylı perakende mağazalarında ve çevrimiçi kanallarda vivo markalı cihazları tüketicilere sunacaklarını söyledi.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama