2021-01-10T23:35:51+03:00
Ana Sayfa Yaşam 10 Ocak 2021 391 Görüntüleme

Şişli’de güzellik merkezinde iğrenç olay: ‘Sus, ses etme’

{Güzellik} merkezi giden genç kız hayatının şokunu yaşadı. Genç kız, salonun sahibi doğrultusundan öncelikle prosedürü sırasında sözlü tacize ardından fiziksel tacize maruz kaldı. Şikayetin sonrasında savcılık salon sahibi ile ilgili ‘Cinsel hücum’ suçundan dava açtı.Sabah gazetesinden Deniz Yusufoğlu’nun haberine göre, 27 yaşındaki E.Ö. İstanbulŞişli’den tespit edilen bir {güzellik} merkezine Lazer epilasyon prosedürü amacıyla başvurdu. Genç kız prosedür odasına alındığı esnada içeriye {güzellik} merkezi sahibi F.A., girdi ve prosedürü kendisinin gerçekletireceğini ifade etti. İşlem yapılırken F.A., genç kıza evli olup olmadığıyla alakalı özel sorular sormaya başladı. Durumdan rahatsız olan E.Ö., uyarıda bulundu.

SÖZLÜ TACİZDE BULUNDU

Epilasyon prosedürü bittikten sonra F.A., genç kıza imzalaması amacıyla form kağıdı verdi. İddiaya göre genç adam, E.Ö.’e ”Gel senin koluna imza atayım.” dedi ve kolunu çekerek kolunu kalem ile karaladı. Genç bayan bu vakanın sonrasında gözlüklü olan yetkiliden gözlüğünü çıkarmasını istedi. Aldığı yanıt ise “Seni gözlükle daha güzel görüyorum.” oldu.

”SUS, SES ETME”

Formu imzalayan E.Ö., alabilmek amacıyla yöneldiğinde arkası dönük vaziyette iken F.A.’nın belinden tutup arka kısmına geçerek kendine doğru çektiğini ve “Sus, ses etme” dediğini ortaya koydu. Yaşadığı hadise karşısında şoka uğrayan genç bayan polis merkezine koştu. {Güzellik} merkezi yetki sahibi kişi F.A., ile ilgili şikayette bulundu. Emniyette ifadesi alınan F.A., prosedür esnasında konuşulanları hatırlamadığını, rastgele bir tacizde bulunmadığını ifade ederek suçlamaları reddetti.

10 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

Savcılık doğrultusundan başlatılan tahkîkat ardından genç kızı {güzellik} merkezinde taciz eden yetki sahibi kişi F.A. ile ilgili ‘Cinsel hücum’ suçundan 10 seneye kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava önümüzdeki zamanlarda Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama