2020-06-24T21:55:47+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 24 Haziran 2020 328 Görüntüleme

Sınırlı sayıda ülkede üretiliyor… ASELPOD görüyor TSK vuruyor

 İleri seviye görüntü işleme algoritmalarıyla amaç takip edeni ve hedefleme işlevlerini başarı ile icra eden ASELPOD Hedefleme Sistemi’nin Türk Hava Kuvvetleri envanterine kazandırılmaya devam ediliyor.

“SINIRLI SAYIDA ÜLKE TARAFINDAN ÜRETİLEBİLMEKTEDİR”

Muhabere uçaklarında en tehlikeli sonuç görevlerden birini üstüne alan hedefleme podlarının dünyada sınırı olan sayıda ülke doğrultusundan üretilebildiğini bildiren SSB Başkanı İsmail {Demir}, “ASELPOD, Hava Kuvvetlerimiz doğrultusundan başarı ile vazife gerçekleştirmektedir. Bununla birlikte sistem geliştirilmekte ve yerlilik oranını artırmaya yönelik emekler devam etmektedir. ASELPOD mevcut üstün özelliklerle vatan haricinde ilgi görmekte ve dışsatım başarılarına imza atmaktadır. Yüksek teknoloji ürünü ASELPOD, müdafa sanayimizin geldiği noktayı gösteren mühim örneklerden birini getirmektedir.” dedi

“ÇARPAN ETKİSİ YARATIYOR”

Çağdaş muhabere uçakları amacıyla orjinal olarak tasarlanan hedefleme sistemi, uçakların faaliyeti konusu ile ilgili çarpan etkileri yaratıyor.  yer ve hava hedeflerini olabildiğince uzak mesafelerden belirleme ve tespit eden sistem, ileri seviye görüntü işleme algoritmalarıyla amaç takip edeni ve hedefleme işlevlerini başarı ile icra ediyor.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama