2021-01-03T01:08:42+03:00
Ana Sayfa Yaşam 3 Ocak 2021 347 Görüntüleme

Maske uyarısı yapan doktora saldırı

Karabağlar ilçesindeki özel bir tıp merkezinin acil servisinde görevli doktorHüseyin Nacar Mutlugüleçler, iddiaya göre çocuk hastasını muayene eder iken, beraberlerinde tespit edilen hasta yakını ihtiyar kadını maskesini takması tarafında uyardı. Ardından ise bayan, çocuğu muayene masasına pis ayakkabılarıyla çıkardı.

Hekim Mutlugülergeç, kadını bir kez daha uyarmak mecburiyetinde kaldı. Muayenenin sonrasında bayan çocuk ile odadan çıktı. Kısa vakit sonra ise çocuğun amcası, muayene odasına girip hekime reaksiyon gözler önüne serdi. Bağırarak {hastane} kapısına çıkan amca, arkasından gelen Mutlugüleçler’e yerden aldığı taşı attı.Taşın başına isabet ettiği hekim yaralandı. Bozyaka Eğitim ve Inceleme Hastanesi’ne götürülen Mutlugüleçler’ter yarılan başına meslektaşı olan oğlu dikiş attı.

{Hastane} çıkışında gazetecilere açıklama yapan ve başına 8 dikiş atılan Mutlugüleçler, “Güzelce muayene ettim, tedavisini yaptım. Reçetesini yazdım ve ikazlarda bulundum. Güzel şekilde sohbet ederek ayrıldı. Derken hastanın yakını olduğunu iddia eden birisi, ‘Sen benim büyük anneme niçin bağırıyorsun’ diyerek geldi. Ben yalnızca uyarı ettiğimi söyledim yalnız tehdit etmeye başladı. Tehditlerden sonra küfürler başladı. Kapının önüne kadar çıktık ve bu arada 155’ter aramasını çalışma arkadaşlarıma söyledim. Kapının önünden gitmesini söyledim. Yerden kaptığı bir taşla bana vurdu. Kafama bir vuruş aldım. Benim oğlum da hekim ve dikişlerimi o yaptı. Ciddi bir yarık var. Yüzümdeki kanamanın resmi den var. Ben hastayı maskesiz bulunduğu amacıyla uyarı ettim, arkasından pis ayakkabılarla muayene masasına çıkarmaya çalıştı. Ben den ‘Onları çıkarın biz orada bebekleri muayene ediyoruz’ dedim. ‘Kendi yatağınıza ayakkabıyla girer misiniz’ dedim. Tüm hepsi budur. Şikayetçiyim” dedi.

Polis ekipleri, olayla alakalı tahkîkat başlattı.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama