2020-10-20T10:49:00+03:00
Ana Sayfa Yaşam 20 Ekim 2020 352 Görüntüleme

Koronavirüs testi çıkınca hayatı kâbusa döndü: O adamla ağız ağıza mı geldin?

İstanbul’da sözde kıskançlık krizi yaşamış kocanın, hamile eşine yaşattıkları bu kadarına da “pes” dedirtti. Özel bir şirkette çalışan 6 aylık hamile İfaket B., koronavirüs pandemisi nedeniyle elastik çalışma saati kapsamında mesai yapıyordu. Genç kadının işyerindeki bir erkek çalışanda Kovid-19 virüsü test neticesi pozitif çıktı. Bunun üstüne başka çalışanlar amacıyla test yaptırma kararı alındı. Test neticeleri belli oldu. Yalnızca İfaket B.’nin testi pozitif çıktı. Evinde karantinaya alınan İfaket B.’nin yaşamı o günden sonra kabusa döndü.

AĞIR İTHAMLAR, TEHDİTLER VE MERMİ…

Sabah Gazetesi’nden Istek Yaman’ın haberine göre; İddiaya göre eşi Volkan B., “Niçin başka arkadaşının negatif, senin pozitif çıktı. O çocukla ağız ağıza mı geldin? Ne yaptın da bu tür pozitif çıktı?” şeklinde ağır ithamlarda bulundu. Sözde kıskançlık krizine girerek eşinin telefonunu araştırmaya kalkışan Volkan B., “Sana güvenmiyorum, seni öldüreceğim” tehdidinde bulundu. Günlerce devam eden kıskançlık krizleri nedeniyle genç kadının doğum sancıları erken başladı. 23 Eylül’den den Şişli’deki bir hastanede doğum yaptı. Doğumdan sonra bebekle eş güdümlü serviste olan karısının yanına giden Volkan B., “Seni benden hier gün ayırdılar. Seni benden ayıranların Tanrı belasını versin” diyerek elindeki iki mermiyi karısının avucuna sıkıştırdı ve “Bunları sakla, seninle görüşeceğiz” dedi.

2.5 YIL HAPİS İSTENDİ

Korkuya kapılan genç bayan, eşinden şikâyetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na bağlı İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu’nca tahkîkat başlatıldı. İfadesi alınan Volkan B. eşini tehdit etmediğini, yalnızca iş yerindeki bir erkek ve eşinde Kovid-19 çıktığı amacıyla tartıştıklarını ve hastaneye gittiğinde alkol aldığını, elinde tespih niyetine gerilim hedefli iki adet dolu fişek olduğunu, amacının korkutmak olmadığını ileri sürdü. İfadesinin sonrasında Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanan Volkan B. ile ilgili 2.5 seneye kadar hapis istendi.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama