2020-10-07T10:47:51+03:00
Ana Sayfa Yaşam 7 Ekim 2020 559 Görüntüleme

İğrenç iddianın ardından 2 kardeşin yaşadıkları korkunç!

Uzun yol şoförlüğü yapan S.S., iddiaya göre bu senenin şubat ayında kendisini aldattığını öğrendiği eşi C.Ç. ile tartıştı. Bu tartışmanın sonrasında o devre evli bulunduğu eşinin şikayeti üstüne mahkeme doğrultusundan S.S.’ye uzaklaştırma kararı verildi. Aynı süreçte eşinin boşanma davası açması üstüne S.S., çocuklarının velayetini alabilmek üzere mahkemeye başvurdu. Mahkeme den çocukların velayetinin dava sürecinde babada kalmasına karar verdi.

ŞİDDET VE TACİZ İDDİASI

S.S., plus küçüğü 7 plus büyüğü ise 14 yaşında olan 4 çocuğunun psikolojilerinin sorunlu olduğunu fark ettiğini ifade etti. Bu süreçte teyzesinin kızının plus büyük kızı olan 14 yaşındaki S.S. ile konuştuğunu izah eden baba, “Kızım, kuzenime annesinin beni aldattığını ve bunu kimseye anlatmamaları amacıyla kardeşleri eşliğinde şiddete maruz kaldığını anlatmış. Kızım bunun yanı sıra annesi doğrultusundan dedesinin evine yollandıkları sırada kendisi ve ufak kardeşi E.S.’nin öz dayıları olan B.E.Ç. doğrultusundan cinsel istismar edilmiş. Bu hadiseleri kuzenim bana anlatınca büyük şok yaşadım. Kızımla görüşünce bana doğru olduğunu söyleyince anında polise başvurdum” dedi.

‘BEN OLMADAN SOKAĞA ÇIKAMIYORLAR’

Emniyet güçlerince gözaltına alınan B.E.Ç.’nin iki yeğenine yönelik cinsel istismar iddiaları üstüne tutuklandığını izah eden S.S., “Bu olaydan sonra şikayet edince eski kayınbiraderim tutuklandı. Ancak haziran ayı başında oluşturulan duruşmada, B.E.Ç., cinsel istismara yönelik fiziksel bulguya rastlanmadığı gerekçesiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı” dedi.

B.E.Ç.’nin serbest kalmasıyla şoke olduğunu, çocuklarının ise büyük korku yaşamaya başladığını söyleyen S.S., “Çocuklarım hem bana hatta pedagoglara uğradıkları istismarı anlattı. Yalnız fiziksel belirti olmadığı amacıyla bu şahıs serbest bırakıldı. Şimdi çocuklarım büyük korku yaşıyor. Önceden olabildiğince dinamik olan çocuklarım şimdi korkudan dışarı çıkamıyor. Hier an dayılarını görecekleri, şiddet ya da tacize uğrayacakları endişesiyle ben olmadan sokağa çıkamıyorlar” şeklinde konuştu.

’12 YAŞINDAKİ KIZIM E.S., EVİN BALKONUNDAN ATLAMAYA KALKIŞTI’

S.S., vakanın sonrasında çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek, “Mahkemenin dayılarını tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktığını öğrenen 12 yaşındaki kızım E.S., evin balkonundan atlamaya kalkıştı. Kızımı intihardan son anda vazgeçirdim. Şimdi tekrardan intihara kalkışacağı endişesiyle çocuklarımı yalnız bırakamıyorum. Tek isteğim tacize etki altında kalan çocuklarıma ve bana yaşamı zindan eden bireyin tekrardan tutuklanmasıdır” diyerek konuşmasını belirtti.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama