2020-07-21T08:30:11+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 21 Temmuz 2020 509 Görüntüleme

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ayrılsa da beraber!

Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç’ın ayrılık haberleri gündeme bomba şeklinde düşmüştü. Erçel, toplumsal medya hesabından Dalkılıç ile olan karelerini silerken, meşhur popçu ise sevgilisinin ayrılık açıklamasından sonrasında fotoğraflarını sildi.

AYRILSAK DA BERABERİZ

Takvim’den Ufuk Özcan’ın haberine nazaran; ayrılık sonucu ardından çift, Çubuklu Vadi evlerinde eş güdümlü yaşamaya devam ediyormuş. Hande Erçel, ‘ayrıldık’ söylediği sevgilisi Murat Dalkılıç’ın evinde kalmaya devam ederek set çıkışı soluğu Çubuklu Vadi evlerinde alıyormuş. Kısaca çift şimdilerde ayrılsa da aynı evde yaşamaya devam ediyormuş.

Ayrıca aylık 50 bin liraya oturdukları villalarının kirasını da Murat Dalkılıç, yıllık olarak peşin ödemiş. ‘Sen Çal Kapımı’ adlı dizide Kerem Bürsin ile başrol oynayan ve Hande Erçel, endeksin reytiglerinin yüksek gelmesinden kaynaklı mutluluktan havalara uçarken, müzik çalışmalarının beraberinde animasyon şirketi olan Dalkılıç da ‘Dollyphant’ isimli çizgi film projesini hem Türkiye’de hatta Avrupa’da satmış…

İlginizi çekebilir

Yeni bir Kozmik Patlama Oldu!

Yeni bir Kozmik Patlama Oldu!

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama