2020-07-07T13:38:47+03:00
Ana Sayfa Ekonomi 7 Temmuz 2020 410 Görüntüleme

Yerli ve milli hamleyle en az 1.000 kişiye iş

Türkiye, koronavirüs salgınına karşın süratle toparlanma sürecine girerken, Kovid-19’a direnme yatırımlar da devam etmekte. Koronavirüs sürecinde yatırımlarını daha da artırma sonucu alan şirketlerden bir tanesi de Naifoğlu Tüm ortaklık bünyesindeki Class Petrol oldu. 50’nci istasyonunu geçen zamanlarda Bodrum’da açan Class Petrol sene sonuna kadar 50 şube açarak minimum bin şahsa istihdam gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Yüzde 100 ulusal ve yerli dağıtım şirketi olduklarını anımsatan Naifoğlu Tüm ortaklık Idare Kurulu Başkanı Mahsun Uslu “Sayın Cumhurbaşkanımızın; ‘Vakit yatırım süreyi’ çağrısı Class Petrol’ü süratle büyütmeye karar verdik. Sene sonuna kadar 50 yeni istasyon açacağız. Ne kadar oldukca yatırım yaparsak o denli istihdam elde etmiş olacağız” dedi. Uslu her bir istasyonun 20-50 şahsa istihdam sağlayacağına ilgi çekti.

BODRUM’A DA AÇILIYOR

Mahsun Uslu bu ay içerisinde 2’si İstanbul olmak suretiyle sonrasında Çeşme, Bodrum ve Alanya ile yatırımlarına devam edeceklerini söyleyerek “Hepimiz ne kadar yatırım yaparsak ülke ekonomisine o denli katkı yapmış olur ve bunun sevincini yaşarız. El birliği ile ülkemizin içerisinde varolduğu koronavirüs sürecinden bir an evvelce çıkacağımıza inanıyorum” dedi. Naifoğlu Tüm ortaklık 2018 senesinde da bünyesindeki Class Petrol ve Ölçü Gaz bayilerinde yüzde 10 indirim yaparak dikkatleri üstüne çekmişti.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama