2020-12-18T15:57:05+03:00
Ana Sayfa Spor 18 Aralık 2020 540 Görüntüleme

Yayıncı kuruluşa tarihi protesto! 60 saniyeliğine…

Süper Liggen Kulüpler Birliği Vakfı ve 1. Liggen Futbol Kulüpleri Birliği Derneği, gerçekleştirdikleri ortak açıklamayla yayıncı kuruluşa reaksiyon gösterileceğini açıkladı.

Oluşturulan bildirimde, yayıncı kuruluşun yükümlülüklerini yerine getirmemesinin, bu haftaki maçların başında futbolcuların 1 dakika mücadeleyi bırakarak protesto edileceği ifade edildi.

Yayıncı kuruluşun yapması gereken ödemelerde uzun vakittir aksaklıklarla ve ciddi problemler ile karşılaşıldığının ifade edildiği bildirimde, “Yaşanan sorunlu süreçte gelirlerimizden mühim derecede indirim yapmamıza, tüm gayretlerimize ve anlayışımıza, TFF’nin yayıncı kuruluşla yaptığı bütün görüşmelere, temaslara, istişarelere ve üstelik den taraflar arasında uzlaşı sağlanmasına karşın yayıncı kuruluşun yükümlülüklerini yerine getirmemesi hier geride bıraktığımız gün biz kulüpleri kaygıya ve batağa sürüklemektedir.” denildi.

“Uzun yıllardır iş ortağımız olan Digiturk beIN Media Group’un yukarıda belirtiğimiz parasal sorunlarımızı ivedilikle çözmesini bekliyoruz” ifadesine yer verdiği bildirimde bunlar kaydedildi:

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama