2020-11-13T10:52:55+03:00
Ana Sayfa Yaşam 13 Kasım 2020 667 Görüntüleme

X-ray sinyal verince ortaya çıktı! Gerçeği öğrenince şoka girdi

28 yaşındaki Mücahit E., özel bir firmada çalışıyordu. İddiaya göre genç ayağında bir sorun vardı. Sıhhatli yürüyemiyor, koşamıyor hem de hareket etmekte dahi zorlanıyordu. Geçen sene ayağının ağrısına daha çok dayanamayan Mücahit E., İstanbul Sarıyer’den tespit edilen bir hastaneye başvurdu. Uyluk kemiğinde eğilme bulunduğu tespit edilen genç adam, oluşturulan ameliyat ardından uyruk kemiği kırılıp düzeltildi ve kalçasına ise bir adet platin konularak tedavi edildi.

X-RAY SİNYAL VERİNCE…

Sabah Gazetesi’nden Istek Yaman {Demir}’te haberine göre, ameliyatın sonrasında günler işlemiş ancak genç adamın ameliyat ardından ağrıları hiç dinmemiş, her geçen gün artarak devam etmişti. İş hayatına tekrardan dönemeyen Mücahit, psikolojik bunalıma girmiş, ağrıları nedeniyle den huzursuzluk çekmeye devam etmişti. Genç, geçen zamanlarda arkadaşlarıyla bir AVM’ye gidip eğlenmek istediğinde X-ray cihazından geçtiğinde ise sinyal vermişti. Mücahit E. üstünde rastgele bir metal eşya olmamasına cihazın sinyal vermesiyle bir sorun olduğunu anladı. Zira ayağına takılan platin sinyal vermeyen bir yapıya sahipti.

PLATİN TAKILIRKEN MATKAP KIRILMIŞ

Özel bir hastaneye müracaat ederek hali bildiren genç adam, röntgen cihazına girdiğinde ise büyük bir şok yaşadı. Genç, kalçasına platin takılırken sarfedilen matkabın ucunun kırılmış olduğunu, platinle eş güdümlü kemiğine saplandığını ve doktorların hali fark etmeyerek ameliyatı bitirdiğini öğrendi. Yaşadığı şaşkınlık ardından ameliyat bulunduğu hastaneye tekrardan müracaat ederek, kendi ameliyatını yapan doktorla tekrardan görüşmek istediğinde ise tekrar iddiaya göre ameliyatı sağlayan hekim, gencin kemiğine saplanan matkap ucunu öğrenmesine karşın görüşmeyi reddetmişti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda tespit edilen genç adam olayla alakalı şikayetçi oldu. Röntgen cihazındaki matkap ucunun ameliyat personelleri doğrultusundan ihmal neticesi unutulduğundan doktorların görevlerini kötüye kullandığını oluşturulan bu hata nedeniyle zor günler geçirdiğini kaydeden genç adam, şikayet dilekçesinde ‘Tekrardan ameliyat olmam ayağımı kaybetmeme yol açabilir. Zira matkabın ucu kemiğimle bağdaşmış halde’ dedi. Mücahit E.’nin ihbarı üstüne olayla alakalı tahkîkat başlatıldı.  

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama