2021-04-22T08:55:06+03:00
Ana Sayfa Spor 22 Nisan 2021 241 Görüntüleme

Trabzonspor’dan sürpriz atak! Milli yıldız geliyor mu?

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’nın aktarma işlemi listesine sürpriz bir ismi eklediği meydana çıktı. Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak amacıyla butona basan tecrübeli teknik adam, bu hususta yönetimden tam yetki almıştı.

Karadeniz’den Son Nokta’da bulunan habere göre deneyimli çalıştırıcı bunun üstüne harekete geçerken eski öğrencilerine kanca attı. Başakşehir’dennenboom fazla zaman eş güdümlü çalıştığı Edin Visca ile daha evvelce ilişkiye geride bıraktığımız Avcı, tecrübeli futbolcuya Trabzonspor’a gelmesini söylemişti.

Visca’dan haber bekleyen Avcı’nın hedefindeki diğer bir ismin ise tekrar eski öğrencisi olan Cengiz Ünder bulunduğu meydana çıktı. 2017-18 sezonunda 15 milyon euro’ya Roma’ya aktarma işlemi olan 23 yaşındaki futbolcu burada beklentileri karşılamayınca bu sezon 23 milyon euro satın alma seçeneğiyle İngiliz ekibi Leicester City’e kiralanmıştı.

Leicester City’nin bu opsiyonunu kullanmayacağını açıkladığı Cengiz’i kulübü Roma da kadrosunda düşünmüyor.

KİRALAMA FORMÜLÜ

İngiltere Premier Liggen ekiplerinden Leicester City’te kiralık olarak oynayan milli futbolcumuz Cengiz Ünder, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle istenilen performansı gösteremedi. Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı da çok iyi tanıdığı ve yeteneklerine çok itimat ettiği Cengiz ile ilişkiye geçerek halini sorduğu tespit edildi.

Avcı’nın Cengiz’e Trabzonspor’a gelmesi konusu ile ilgili tavsiyede varolduğu öğrenilirken oyuncudan istikbal habere göre aktarma işlemi şartları değerlendirilecek.

Roma ile 2 sene daha sözleşmesi tespit edilen Cengiz olumlu bir dönüş yaparsa bordo-mavililer kiralama teklifini Roma’ya sunacak.

(Karadeniz Gazetesi)

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama