2021-01-25T08:52:08+03:00
Ana Sayfa Spor 25 Ocak 2021 468 Görüntüleme

Sergen Yalçın’dan transfer açıklaması! ‘İstiyorum’

Yalçın, karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısında, ocak ayında zor bir periyot yaşadıklarına ilgi çekerek, “Rakip den iyi mücadele etti. Bazı zamanlar oyuna ortak oldular ancak grup olma özelliğimiz çok ön plana çıktı. Genellikle ikinci yarıda oyuna attığımız oyuncularla grup biraz daha toparlandı. Zor da olsa mühim galibiyet aldık, ilk yarıyı önder bitirmek çok önemliydi.” dedi.

Zor süreçlerden geçerek zirveye ulaştıklarını altını çizen Yalçın, “Kötü başladığımız, istediğimiz gibi organize olamadığımız sezon başlangıcı ardından toparlanarak hiel ettiğimiz şekilde önder bitirdik. Birtakım maçları kazanmak zahmetlidir. 7 günde üç maç oynadık, basit değil. Göztepe karşısında grup ikinci yarıda yorgunluk bulguları den gözler önüne serdi. Şunlar normal. Hamleler yaparak oyuncularımızı daha diri tutmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

“ÇOK ZOR İKİNCİ YARI BİZİ BEKLİYOR”

İlk yarıda yakaladıkları başarıyı ikinci yarıda da sürdürmek istediklerini bildiren Yalçın, “Çok zor ikinci yarı bizi bekliyor. Her insan için zor olacak. İyi hazırlanmalıyız, sahada çok çok mücadele etmeliyiz, koşmalıyız, konsantrasyonumuz üst seviye olmalı. Bunu yaparsak problem olacağını düşünmüyorum. İnşallah ilk yarıda bulunduğu gibi ikinci yarıda da etkin oluruz.” şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın, Asem Ljajic ve Gökhan Töre’nin den biraz biraz takıma girmeye başladığını kaydederek, “İkisi den iyi antrenman yapmaya başladı. Fizik olarak yükseliyorlar. Bizim açımızdan ikisi den mühim aktarma işlemi. Uzun vakittir yoklardı. İki oyuncu kazandığımızı düşünüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Yönetimden bir santrfor daha alınması tarafında talepte bulunduklarını açıklayan Yalçın, “Şartlar ideal olur mu bilmiyorum. Olası olursa, ekonomi ideal olursa bir santrfor aktarımı gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun olması gerektiği hakkındaki raporumu yönetime verdim. Olmazsa yapacak bişi yok.” diyerek konuşmasını belirtti.

Kara-beyazlı takımın teknik direktörü, yoğun bir tempoda gittiklerine ilgi çekerek, “Üç maç bana bile ağır geliyor, oyunculara nasıl ağır gelmesin? Hepsi 10 kilometrenin üstünde koşuyor. Çocuklar özveriyle plusteken iyisini yapmaya çalışıyor. Rakip ilk yarıda bir kez geldi ve golü buldu. İki golümüz VAR’dan döndü. Yediğimiz golün sonrasında grup tepki işaret ediyor. Bu hali ortadan kaldırmak amacıyla çaba gösteriyorlar.” yorumunu yaptı.

Bulundukları pozisyonun sevinç verici olduğunu altını çizen Yalçın, sözlerini şu şekilde tamamladı:

İlginizi çekebilir

B.B. Erzurumspor’da kıyım!

B.B. Erzurumspor’da kıyım!

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama