2020-11-01T20:19:41+03:00
Ana Sayfa Spor 1 Kasım 2020 413 Görüntüleme

İşte Belözoğlu’nun 19. transferi! Görevi resmileştikten sonra ilk hamle

Fenerbahçe’den geride bıraktığımız sezon salgın ardından tekrardan başlayan Süper Liggen’den o devre son sezonunda oyuncu olarak kulübe hizmet veren Emre Belözoğlu, bilhassa takımın gençlerinden Ömer Faruk Beyaz’ın üzerinde ayrı durmuştu. Onun da etkisiyle Fenerbahçe’den Ömer Faruk, 2’si 11’den olmak suretiyle toplam 4 liggen maçında forma giymişti. Hem de Kanarya’daki son liggen maçı olan ve 3-1 kazanılan Çaykur Rizespor mücadelesinde Emre, oyundan çıkarken kaptanlık pazubandını bu oyuncuya kendi elleriyle takmıştı.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR

Yalnız tek hedefin şampiyonluk bulunduğu bu mühim sezonda teknik direktör Erol Bulut, ilk 3 haftada 17 yaşındaki atak orta saha oyuncusunu 4. haftaya kadar kadroya almadı. Bulut, futbolcusunu ilk defa 2-1 kazanılan Karagümrük ve 6. haftada 3-1 kazanılan Trabzonspor karşılaşmalarında kulübeye koydu ancak vakit vermedi. Bu süreçte den genç oyuncunun, sezon sonucunda bitecek olan sözleşmesini yenilemeyeceği konuşuluyordu.

GÖREVİ RESMİLEŞTİKTEN SONRA İLK İCRAATI İÇİN KOLLARI SIVADI

Futbolu bıraktıktan sonra saha dışında kulübe hizmet eden Emre, resmi vazifiyeti olmadan tam 18 transfere direkt katkıda bulunarak mühim bir başarıya imzasını attı.

Bu hafta içerisinde düzenlenen törenle adeta Sportif Direktör unvanını alan deneyimli futbol adamı, ilk icraatı amacıyla den işe koyuldu.

19. TRANSFERİ ÖMER FARUK OLACAK

Emre’nin istikbal hafta Ömer Faruk’un babası ve temsilcisiyle bir araya geleceği ve sezon sonucunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak amacıyla görüşme gerçekleştireceği bildirildi. Başkan Ali Koç’un daha evvelce, “Onunla imzalayacağız. Ömer bizim evladımız, burada kalacak ve daha sonra Avrupa’ya gidecek” dediği genç yıldız adayının tarafını ikna etmesine net gözüyle bakılan Emre’nin, böylelikle toplamdaki 19. transferinden den başarı ile ayrılması bekleniyor.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama