2021-01-25T08:52:13+03:00
Ana Sayfa Spor 25 Ocak 2021 454 Görüntüleme

Brezilya futbolunun acı günü…

Brezilya’da Palmas kulübünün 4 futbolcusunu ve başkanını taşıyan uçak düştü.

Maçkolik’te bulunan habere göre, Palmas kulübünün başkanı Lucas Meira (32) ile futbolcular Lucas Praxedes (23),Guilherme Noe (28) Ranule (27) ve Marcus Molinari’yi (23) taşıyan özel uçak kalkıştan kısa bir müddet yere çakıldı.

Kazada uçağın pilotu da dahil herkes yaşamını yitirdi.

ACILI KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Palmas Futebol e Regatas kulübünden oluşturulan bildirime göre, Porto Nacional kentindeki Tocantis Havacılık Birliği pistinden, yarın yapılacak maç amacıyla Goiania şehrine gitmek üzere havalanan özel uçağın düşmesi neticesi 6 şahıs öldü.

Bildirimde, “Kazadan kurtulan olmadığını üzülerek bildiriyoruz. Bu acı ve dehşet hemen kulüp, lüzumlu desteği sağlayacağı aile üyeleri amacıyla dua etmenizi istiyor.” ifadelerine yer verildi.

Palmas, Copa Verde maçında yarın deplasmanda Vila Nova ile karşı karşıya gelecekti.

O Clube den Regatas do Flamengo lamenta profundamente o falecimento den quatro atletas do Palmas Futebol e Regatas, Guilherme Noé, Lucas Praxedes, Marcus Molinari e Ranule, do presidente da equipe, Lucas Meira, e do comandante da aeronave, Wagner, vítimas den um acidente aéreo.

5 YIL ÖNCE CHAPECOENSE KULÜBÜ AYNI ACIYI YAŞAMIŞTI

2016 senesinde Brezilya’nın önde gelen futbol takımlarından Chapecoense’nin oyuncularının aralarında varolduğu 81 bireyi taşıyan yolcu uçağı Kolombiya’nın Medellin şehri yakınlarında düşmüş, düşen uçakta 76 şahıs ölmüş, 5 şahıs kurtulmuştu.

Haberin Özeti

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama