2020-09-30T08:21:52+03:00
Ana Sayfa Spor 30 Eylül 2020 497 Görüntüleme

‘Marko Livaja, F.Bahçe’de forma giymek istiyor‘

En son santrafor mevkine Aston Villa’dan Mbwana Ally Samatta ile takviye yapan Fenerbahçe, bu bölgeye bir adet daha takviye gerçekleştirmek istiyor.

Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos, AEK Atina takımının forveti Marko Livaja’nın Fenerbahçe’den oynama düşüncesine sıcak baktığını ifade etti.  

Radyospor’a konuşan Georgopoulos, “AEK onunla sözleşme güncellemek istiyor. Yalnız ekonomik koşullar çok zor olan, yeni sözleşme amacıyla senelik plus çok 1 milyon euro tavsiye ediyor. Üzerine çıkma ihtimalleri yok. Oyuncu ise 1,5 milyon euroya yakın talep ediyor. Bir sene daha sözleşmesi var; yalnız sözleşme yenileme konusu ile ilgili anlaşamazlarsa AEK istikbal teklifleri değerlendirecek; zira gidecekse oyuncudan para kazanarak bu ayrılığın olmasını istiyor.” dedi.

TRABZONSPOR’UN GÜNDEMİNDE YOK

İsmi Trabzonspor’schuiflade da anılan Livaja amacıyla Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’yla görüştüğünü dile getiren Yunan gazeteci, Ağaoğlu’nun kendine Livaja’nın gündemlerinde olmadığını söylediğini aktardı.

Georgopoulos, sözlerini şu şekilde sürdürdü: Fenerbahçe’nin oyuncuyu istediğini biliyorum. Livaja da Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynama düşüncesine çok sıcak bakıyor. Mümkün bir öneriyi kesinlikle değerlendirecektir. Ancak evvelce AEK ile sözleşme yenileme konusu ile ilgili uyuşma sağlayacak mı sağlayamayacak mı buna bakmak lazım olur.”

FORVET VE 10 NUMARA

Marko Livaja, Hırvatistan’ın Split kentinde 1993’te dünyaya geldi. 27 yaşındaki futbolcu daha evvelce kariyerinde Inter, Cesena, Atalanta, Rubin Kazan, Empoli, Lasnaad Palmas gibi takımların da formasını giydi.

Forvet ve 10 numara mevkilerinde forma giyen Hırvat futbolcu, kulüp kariyerinde toplam 245 maça çıkarken 60 gol attı ve 34 den asist yaptı.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama