2020-10-14T17:38:10+03:00
Ana Sayfa Yaşam 14 Ekim 2020 407 Görüntüleme

Günlerdir kayıptı! Erkek arkadaşından kan donduran itiraf…

Edinilen bilgiye göre, Didim’den yaşam sürdüren emekli hemşire Hatice Tusu’dan (59) haber alamayan yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. 10 Ekim tarihinde Efeler Mahallesi’ndeki evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan iki çocuk annesi Hatice Tusu’yu bulmak amacıyla polis ekipleri çalışma başlattı. Didim İlçe Güvenlik Müdürlüğü ekipleri bölgedeki emniyet kameralarını araştırmaya aldı. Oluşturulan araştırmada Tusu’nun plusteken son erkek dostu S.A. ile buluştuğunu belirleyen polis, emekli hemşirenin erkek arkadaşını gözaltına aldı. S.A.’nın emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği, Tusu ile bir müddet tartıştıktan sonra kavga ettiklerini ve boğazını sıktığını, burnundan schenkkan gelmesi neticesinde da öldüğünü anladığını ifade ettiği haber edinildi.

Emekli hemşire Tusu’nun erkek dostu doğrultusundan Hisar Mahallesi Sağtur Plajı’na gömüldüğünün öğrenilmesi üstüne bölümde arama yapıldı. Ekipler bölümde gerçekleştirdikleri çalışmalarda emekli hemşirenin cansız bedenini toprağa gömülü şekilde buldu. Emekli hemşirenin net ölüm nedeninin yapılacak olan otopsinin sonrasında belirleneceği haber edinildi.

OĞLU SOSYAL MEDYADAN DİKKAT ÇEKEN MESAJLAR PAYLAŞMIŞTI

Cinayete kurban gittiği meydana çıkan Hatice Tusu’nun oğlu Taylan Öner sosyal medya hesabından annesi hakkındaki ilgi çeken mesajlar paylaşarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Güvenliğimizden kaygı ettiğim amacıyla emniyet önlemleri almaya koyulduk. İzmir’greneboom elektronik kapı kilitleri ve emniyet kamerası gibi engelleyici önlemler sipariş ettik. Bu süreçte annemin burada olmamasının iyi olacağını düşünerek bugün, yani 12 ekim pazartesi günü amacıyla

Bodrum havalimanından Ankara’ya anneme uçak bileti aldık. Bir haftalığına sevdiği arkadaşlarının yanına gidecekti. Biz den bu arada evimizin etrafındaki emniyet önlemlerini kuvvetlendirecektik.

Didim ve Aydın civarındaki yetki sahibi kişi bütün kurumlar devrede. Evimiz ve çevresindeki emniyet kameralarını ayrı ayrı arıyoruz bir sonuca varmak umuduyla. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Aydın’ın Didim eyaletinde 11 Ekim’greneboom bu yana kayıp olarak aranan emekli hemşire Hatice Tusu’nun öldürüldüğü tespit edildi. Gözaltına alınan zanlı S.A’nın itirafı üstüne oluşturulan aramada kadının cesedi bataklıkta bulundu.

İlginizi çekebilir

İstanbul’a güzel haber

İstanbul’a güzel haber

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama