2020-10-20T10:47:20+03:00
Ana Sayfa Spor 20 Ekim 2020 418 Görüntüleme

Göztepe maçında Erol Bulut’un canını sıkan gelişme

Fenerbahçe’nin, milli ara ardından Göztepe deplasmanından zorlanmasına karşın kazanarak dönmesi camiayı memnun etti. Bu sezon ligde ilk kez bir maçta atılan 3 golün yanı sıra tespit edilen 6 netwerk gol pozisyonuyla hücumda hayli {üretken} bir görüntü çizildi. Grup, oyunun büyük seksiyonuna hükmetti.

YOLA NAMAĞLUP SÜRÜYOR

Fenerbahçe, 18 yeni transfere karşın ligin başlangıcını iyi yaparak şampiyonluk yolunda iddialı olacağını gözler önüne serdi. Sarı-lacivertliler 5 maçta 11 puanla yoluna namağlup devam edip iyi bir grafik yakaladı. Geride bıraktığımız sezonlarda deplasmanlarda sorun yaşam sürdüren kulüp, biri G.Saray (0-0) olmak suretiyle 3 deplasmandan (Rize: 2-1, Göztepe: 3-2) 7 puan çıkararak bu sezon bu sıkıntıyı aşmış bir görüntü verdi.

TAKIM SAVUNMASINDA EKSİK VAR

Fenerbahçe’den yeni transferlerin çabucak katkı vermesi ise teknik kurulu sevindirdi. Pelkas ilk maçında golle buluştu. Sosa oyun liderliğini şuandan aldı. Tisserand, stoper fobisini ortadan kaldırdı. Caner gollere katkısıyla alkış aldı. Golcülerin kötü gününde olması ve grup savunması konusu ile ilgili eksikler ise ileride halledilmesi gereken problemler olarak görüldü. Samatta ve Cisse toplam 4 netwerk gol fırsatını harcarken, bilhassa 3-1 ardından oyundan düşülmesi teknik heyetin canını sıkan durumdu.

+ Bu sezon ligde ilk defa 3 gol aniden atıldı, 6 netwerk gol pozisyonu bulundu.

+ Biri derbi 3 maçta 7 puanla deplasman fobisi bitti.

+ Yeniler takıma acele ısındı.

– Samatta ve Cisse çok kötü günündeydi.

– Rakibe çok çok duran top talihi verilmesi can sıktı.

İlginizi çekebilir

Trabzon’da Beşiktaş farkı

Trabzon’da Beşiktaş farkı

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama