2020-10-20T10:47:12+03:00
Ana Sayfa Spor 20 Ekim 2020 533 Görüntüleme

Fatih Terim 5 futbolcunun biletini kesti

Süper Liggen’te ilk 4 haftasında 7 puan toplayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play off turunda ise Rangers’a elenerek turnuva dışında kalmıştı. Ligdeki son maçında Kasımpaşa’ya 1-0 yenilen sarı-kırmızılı grupta gözler bir yandan da aktarma işlemi çalışmalarına çevrildi. Geçen zamanlarda teknik direktör Fatih Terim’te talebiyle teknik ekip, idare ve scout ekibi bir toplantı gerçekleştirdi. 5 isimle yolların ayrılmasına karar verildi.

Milliyet’te haberine göre geçen aktarma işlemi döneminden çok memnun olmayan deneyimli hoca, ocak ayında aynı sorunları yapmamaları gerekliliğini bildirdi. Etkin hoca takımın greksinimlerini, istediği oyuncuları ve kadroda düşünmediği isimleri yönetime bildirdi. Terim, dönem arasında kesinlikle genç ve gelişen dönemlerde kulübe para kazandıracak stoper, orta saha ve kanat oyuncuları alınmasını istiyor. Yönetimin den ekonomik şartlar tarafında plusteken doğru transferlerin yapılacağının sözünü verilen belirtildi.

Diğer yandan tecrübeli teknik adam takımdan gönderilmesine onay verilen isimleri den bu toplantıda belirtti. Teknik Direktör Fatih Terim’te raporuna göre takımdan gönderilmesine izin verilebilecek olan isimler:

Şener Özbayraklı

Belhanda

Feghouli

Ryan Babel

Diagne

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama