2021-04-02T16:50:27+03:00
Ana Sayfa Spor 2 Nisan 2021 218 Görüntüleme

Gerson Rodrigues bombası! Yeni sezonun ilk transferi

Spor Toto Süper Liggen’den şampiyonluk yolunda emin adımlarla gelişen Beşiktaş bir yandan da istikbal sezonun aktarma işlemi çalışmalarına başladı.

CENK TOSUN’DAN VERİM ALAMAYINCA…

Kara-beyazlı idare, Everton’dan aktarma işlemi ettiği Cenk Tosun’dan bir türlü verim alamayınca transferde rotasını Ukrayna’ya çevirdi. Kurmaylar, Dinamo Kiev’den forma giyen santrfor Gerson Rodrigues’i kadrosuna katmak amacıyla temaslara başladı.

13 YIL SONRA İLK KEZ ÜLKESİNİN DEPLASMANDA KAZANMASINI SAĞLAMIŞTI

2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde Lüksemburg formasıyla, İrlanda Cumhuriyeti’ne son dakika gol atan Rodrigues 1-0’lık galibiyetin yanı sıra vatanının 13 sene sonra ilk defa dışarıda kazanmasını sağladı.

GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

Beşiktaş idaresi den son dönemde pazarı yükselen 25 yaşındaki futbolcu amacıyla süre geçirmeden temaslara başladı.

BEŞİKTAŞ SEZON BİTMEDEN TRANSFERİ NOKTALAMAK İSTİYOR

Geride bıraktığımız sene yarım sezon süresince Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giyen etkin futbolcunun Kiev ekibiyle 2024 senesine kadar sözleşmesi bulunmantadır, Kartal idaresi, ideal bir bonservis bedeliyle aktarımı sezon bitmeden noktalamak istiyor.

Rodrigues, Lüksemburg’un dışında Hollanda’da Telstar, Moldova’da Sheriff, Japonya’da da Iwata formalarını terletti.

15 MAÇTA 2 GOL, 1 ASİST

Gerson Rodrigues, Dinamo Kiev ekibinde bu sezon 15 resmi maçta forma giyerken rakip fileleri tam iki kez sarstı. Bir golün den pasını veren Rodrigues, tekrardan Türkiye’den forma giymeye sıcak bakıyor.

(Yeni Yüzyıl)

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama