2020-11-16T13:34:16+03:00
Ana Sayfa Spor 16 Kasım 2020 267 Görüntüleme

Avcı, Terim’in gözdesini elinden kaptı! Yıllarca unutulmayacak çalım

Trabzonspor dönem arası aktarma işlemi dönemini dinamik geçirecek. Genellikle orta sahaya kesinlikle takviye gerçekleştirecek olan Bordo-Mavililer’den, teknik direktör Abdullah Avcı’nın da hem sezon başındaki görüşmelerde hatta gelmeden evvelce oluşturulan son temaslarda bu yönde düşünce belirttiği haber edinildi. 6 numara diye tabir edilen defansif orta saha mevki amacıyla erkenden çalışmalara başlayan Fırtına, ekstra olarak 10 numara da alabilir.

HOCASIYLA ANLAŞAMIYOR

Bu bölge amacıyla gündemdeki isim tanıdık: Yunus Mallı. Trabzonspor, yaz döneminde transferin son günlerinde Yunus amacıyla ciddi temaslarda bulunmuştu yalnız o süreçte teklife teer sıcak bakmayan Yunus, Wolfsburg’da şansını denemek ve hocasının kendisi ile alakalı planlarını görmek istemişti. İşler, Yunus’un istediği gibi gitmedi. Hocası Oliver Glasner ile konuda muhabakaya varamayan ve Bundesliga’da 7 maçın 6’sında kulübede olan Yunus, yalnızca 1 karşılaşmada 58 dakikada vakit bulabildi.

FORMA GİYEBİLECEĞİ BİR TAKIMA GİTMEK İSTİYOR

Oynamamaktan rahatsız olan Yunus Mallı, dönem arasında muhakkak ayrılmayı düşünüyor. Sezon sonucunda sözleşmesi biteceği amacıyla den Wolfsburg’un yüksek bir rakam talep etmesi beklenmiyor. Genellikle önümüzdeki yaz düzenlenecek EURO 2020’ye kesinlikle gitmek isteyen 28 yaşındaki 10 numara, istikrarlı şekilde forma giyebileceği bir takımla uyuşma fikrinde. Hem de Yunus’un Türkiye’den göz önünde olup tam manasıyla kendisini kanıtlamak istediği haber edinildi.

TÜRKİYE’YE GELMEYE SICAK

Yazın oluşturulan temaslarda, yeniden görüşmek amacıyla dönem arasını işaret eden Yunus Mallı’nın menajeri ve bunun yanı sıra amcası İlhan Mallı ile şuandan Trabzonspor cephesi etkileşim kurdu. Galatasaray ve Bundesliga ekibi Mainz’ın da ilgilendiği Yunus konusu ile ilgili Bordo-Mavililer elini acele tutacak. Genellikle Türkiye’ye gelmeye bundan sonra sıcak bakan 28 yaşındaki yıldız konusu ile ilgili Abdullah Avcı’nın da olumlu görüş belirttiği gelen bulgular arasında.

4 BÖLGEYE TAKVİYE DÜŞÜNÜLÜYOR

Bordo-Mavili idare, teknik direktör Abdullah Avcı ile önümüzdeki ay ayrıntılı bir aktarma işlemi toplantısı gerçekleştirecek. Yalnız takviye yapılması beklenilen bölgeler şuandan belli gibi. Marlon’dan beklediğini alamayan Fırtına kesinlikle savunmanın solunu güçlendirecek. Aynı şekilde orta sahaya defansif bir isim ve 10 numara düşünülüyor. Bunun dışında sağ stopere den aktarma işlemi yapılma olsılığı söz hususu. Dönem arası transferinde yerli oyunculara ağırlık verilebilecek.

(Fanatik)

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama