2021-07-28T07:42:56+03:00
Ana Sayfa Spor 28 Temmuz 2021 385 Görüntüleme

Gedson olmadı G.Saray rotayı İtalya’ya çevirdi

Orta sahanın ortasına bir ismi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Gedson Fernandes amacıyla kulübü Benfica’dan istediği cevabı alamayınca rotasını İtalya’ya çevirdi.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira’nın verilen habere göre, sarı-kırmızılılar, Hernani amacıyla kulübü Parma ile görüşmelere başladı.

Galatasaray ve Parma arasındaki görüşmeler sürüyor. Haberde, Hernani’nin Galatasaray’da oynamaya sıcak baktığı da belirtildi. Transferin önümüzdeki zamanlarda netleşmesi bekleniyor.

Seri A’da 75 maça çıkan Hernani, 9 gol ve 2 asistlik katkı verdi.

Hernani kariyerinde Parma dışında Avrupa’da Zenit ve Saint Etienne takımlarında forma giydi.

FATİH TERİM AÇIKLAMIŞTI: SON CÜMLELERİ BU OLDU

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PSV maçı evveli düzenlenen basın toplantısında Gedson Fernandes’te haline dair “Gedson Galatasaray’da çok mutlu oldu, biz den onu seviyoruz yalnız bu yıl Gedson’u vermek istemediklerini söylediler. Buna karşın 1 Eylül’e kadar birtakım şeylerin değişmesini bekliyoruz. Hier an hier şey olabilir ancak son cümleleri buydu. Hem de Türkiye’dennenboom diğer kulüplerin den talip bulunduğu haberleri vardı ancak onun Galatasaray’dan diğer yerde oynayacağını açıkçası düşünmüyorum. Biz hier şeye hazırlıklıyız, cezamız da bitti. Öyle 3-4 transferle kalmayacağımızı da söylemek isterim.” demişti

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama