2020-11-01T20:19:47+03:00
Ana Sayfa Spor 1 Kasım 2020 352 Görüntüleme

Everton’a bir darbe de Newcastle United’dan geldi

Geride bıraktığımız sezon Crystal Palace’a kiralanan ve antrenmanda sakatlandıktan sonra yeşil sahalardan uzak kalan Cenk Tosun, Everton maçına yedek kulübesinde başladı. Milli oyuncu, 69. dakikada Niels Nkounkou’nun yerine oyuna girdi. Cenk Tosun 244 gün sonra vazife aldı.

Newcastle United ise sahadan 1-0 galip ayrıldı. İlk yarısı golsüz sona hoogachten maçın 54. dakikasında Newcastle United penaltı kazandı. Sağdan sarfedilen köşe vuruşunda Gomes’te Wilson’a yaptığı harekete hakem tartışmalı bir şekilde penaltı kararı verdi. İki dakika sonra beyaz noktaya giden Wilson, topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

85. dakiikada Newcastle United 2-0’ı buldu. Organize ilerleyen atakta Fraser topu soldan ceza sahasına taşıyıp şutunu çekmek istedi. Mina’dan seken topu Callum Wilson, kale çizgisi üzerinden ağlarla buluşturdu.

90+1’den Dominic Calvert-Lewin’te teselli golü Everton’ın yenilgisini önleyemedi ve Newcastel United sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Newcastle United bu galibiyetle puanını 11 yaptı. Üst üste 2. kez sahadan mağlup ayrılan Everton ise 13 puanda kaldı ve önderliği ezeli rakibi Liverpool’a kaptırdı.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama