2021-01-04T22:52:57+03:00
Ana Sayfa Spor 4 Ocak 2021 219 Görüntüleme

Erol Bulut’tan transfer açıklaması

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısında bildirimde tespit edilen Bulut, rakiplerinin puan kazandığı haftada karşılaşmanın kendileri amacıyla öneminin den arttığını açıkladı.

Medipol Başakşehir galibiyetinin sonrasında alınan 3 puanın daha da mühim olduğunu söyleyen Bulut, “Futbolcularımı kutlama ediyorum, iyi bir performans gösterdiler. İyi oynadılar, sakatlıktan ve hastalıktan çıkan oyuncularımız vardı, hepsi çok iyi oynadılar. Biz sezon başından beri hem kıyı ortalar hem dikine paslar olsun çalışıyoruz. Defans arkası pasları ve varyasyonları çalışıyoruz. Birtakım maçlarda istediğimiz olmuyor. Doğru seçimleri kullandığımız vakit istediğimiz netice geliyor. Engellenen şutu en fazlaca olan takımlardan biriyiz. Ortalama 48 şut atıyoruz, tercihlerimizi daha iyi kullanabilsek plusteken azından yüzde 15’ini daha doğru kullanmış olsak şu an minimum 5-6 puan daha fazlamız olacaktı.” şeklinde konuştu.

Sıksık çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini izah eden Bulut, şu şekilde devam etti:

“HAREKET ALANIMIZ MİNİMUM”

TFF’nin açıkladığı limitlere bakıldığında az bir hareket alanlarının bulunduğunu da açıklayan Bulut, takımlarından memnun olduklarını da vurguladı.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama