2021-05-31T14:00:24+03:00
Ana Sayfa Gündem 31 Mayıs 2021 455 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Önemli birini yakaladık’ diyerek duyurmuştu! O isim belli oldu

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY’nin sözde ülke sorumluları arasında bulunan çoğu isimle akrabalık bağı olan Selahaddin Gülen’te, teşkilat elebaşının talimatı üstüne FETÖ’nün mahrem yapılanmasının sayesinde vatan dışına kaçtığı belirlendi.

Ile ilgili “Silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan yakalama kaydı tespit edilen Selahaddin Gülen’te örgütün sözde istişare kurulu üyeleri ve üst seviye sorumlularıyla da temaslı bulunduğu tespit edildi.

Ile ilgili ‘Ufak Yaştaki Kız Çocuğuna Cinsel Hücum’ suçundan da yakalama kararı tespit edilen Selahaddin Gülen’te uzak doğu yurdunda MİT’te etkin çalışmalarıyla yapılan operasyonla yakalandığı kaydedildi. Selahaddin Gülen, MİT doğrultusundan vatan dışında oluşturulan operasyonla Türkiye’ye getirildi.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Ulus Kütüphanesinde düzenlenen “Kütüphane Söyleşileri” programında, “Yakında FETÖ takımından da mühim bir ismi açıklayacağız, henüz elimizde. Kimi yakaladık, hesaba çektik, onun açıklamasını da yapacağız” demişti.

Hürriyet yazarı Nedim Şener, FETÖ’cü Selahaddin Gülen’te yakalanmasına dair operasyonun detaylarını anlattı.

İşte Nedim Şener’te anlattıkları:

Babasıyla eş güdümlü ufak bir kıza tecavüz olayından araması var. Kuşkusuz örgütteki pozisyonu yüksek bir yerde… Örgütün bir tarafı kumpassa bir tarafı den sapıklık… FETÖ’nün çiftliğinde vazife yapan bir hekim var, Kudret diye… Orada 7 kadına tecavüz ediyor, 30’a yakın kadına da tacizde bulunmantadır. Teşkilat bunun üstünü örttü.

Örgütün ışık evleri denilen yerlerde buna benzer vakalar hep anlatılmıştır. Son olarak Çanakkale’den oluşturulan operasyonda yeni evler açıyorlar öğrencilere ve maalesef gelen öğrencilere sapık amaçlarını alet ediyorlar.

Bir Uzakdoğu yurdunda ufak yaşta kız çocuklarının istismar edildiği bir ülkeye bu iş gittiği vakit MİT’e yakalanıyor.

FETÖ bugün plusteken son bir mafya elebaşının yaptığı açıklamalarla, MİT Tırları davasıyla kendini yenilemeye çalışıyorsa FETÖ den bir yandan kendilerini korumaya çalışıyor.

Uzakdoğu’ya seks turizmi amacıyla gider iseniz dahi MİT sizin ensenizde. MİT ve Güvenlik’te ortak çalışmalarıyla Türkiye bu FETÖ’cüleri ülkemize getiriyor.

CNN Türk muhabiri Duygu Ayaz Bayram, Selahaddin Gülen’te yakalanmasına dair son gelişmeleri anlattı…

FETÖ elebaşı Gülen’te yeğeni olan Selahaddin Gülen yakalanarak Türkiye’ye getirildi. Selahaddin Gülen, Fetullah Gülen’te sözde kalemi Cevdet Türkyolu’nun kayınbiraderi bunun yanı sıra. Örgütte üst seviye sorumlularıyla teması bulunduğu da haber edinildi.

Ufak yaştaki kız çocuğuna cinsel hücum suçundan da ile ilgili yakalama kararı bulunduğunu söyleyelim.

Fetullah Gülen’te talimatıyla vatan dışına kaçmıştı. Fetullah Gülen’te yeğeni olarak Selahaddin Gülen amacıyla den yakalama kaydı bulunuyordu.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama