2021-05-31T13:59:09+03:00
Ana Sayfa Spor 31 Mayıs 2021 180 Görüntüleme

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın görüşme odasına

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Çeşme’deki tatilini tamamlayarak bu hafta siyah-beyazlı idare ile görüşmelere başlayacak. Sözleşmesi bugün sonlanacak olan etkin çalıştırıcı, yeni bir mukavele amacıyla Başkan Ahmet Nur Çebi’nin şartlarını dinleyecek. Sergen Yalçın’ın maddi konular dışında bir grup isteklerinin den olacağı dile getirildi.

‘Çok büyük bir kalp’

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Ozan Köprülü, teknik direktör Sergen Yalçın’ı göklere çıkardı. Kara-beyazlı teknik adam, “Mayıslar, haziranlar, ağustoslar gelir geçer. Sergen Yalçın faktörünü unutmasınlar. O çok diğer bir civarda. Sergen Yalçın varsa, mayıslar, haziranlar, ocaklar değişir” şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın’ın kendisi amacıyla çok kıymetli olduğunu izah eden Köprülü, “1986’da Beşiktaş’ın seçmelerine girdim. Takımın hier kategorisinde oynadım, hier kategorisinde antrenörlük yaptım. 13 yaşından beri Sergen Yalçın’ın elinde büyüdüm. Annesi ve babası bana annelik babalık yaptı. Sergen Yalçın bizim kahramanımız, çok büyük bir kalp” ifadesini kullandı.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama