2020-10-06T14:05:39+03:00
Ana Sayfa Yaşam 6 Ekim 2020 346 Görüntüleme

Biri kadın 2 doktor ile polisi darp ettiler! Hastanede hareketli dakikalar….

Hadise, dün akşam Ege Üniversitesi Acil Servisi’nde ortaya geldi. Ersin B. geçirdiği trafik kazasının sonrasında hafif yaralı durumda kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Burada fazla zaman beklediği iddiasıyla bayan hekim Ö.K.’ye reaksiyon gösteren Ersin B., daha ağır hastaların olduğunu, sakin olup beklemesi gerekliliğini cevabını alınca bir anda bağırmaya başladı. Bunun üstüne hekim O.T. den Ersin B.’yi uyardı.

Ersin B. {yanındaki} dostu İbrahim Halil Ç. eşliğinde 1’i bayan 2 hekime saldırarak darbetti. {Hastane} personeli ‘beyaz kod’ uygulamasına başvururken, araya giren {hastane} polisi M.K. den saldırıya uğradı. İhbar üstüne hastaneye birden fazla polis sevk edildi. Bu sırada İbrahim Halil Ç. hadise yerinden kaçtı.

Yakalanan ve geçirdiği kaza nedeniyle yaralı olan Ersin B. tedavisi amacıyla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Inceleme Hastanesi’ne sevk edildi. Ersin B.’nin tedavisinin sonrasında emniyete götürüleceği haber edinildi.

Kaçan İbrahim Halil Ç. ise Bornova’daki Ankara Caddesi üstünde 35 AFC 320 plakalı otomobilde beraberinde tespit edilen Çetin Ö. eşliğinde yakalandı. İkili gözaltına alınırken Çetin Ö.’nin üst aramasında ruhsatsız 1 tabanca, tabancaya ait şarjör ve mermilerle bir oran uyuşturucu ele geçirildi. İbrahim Halil Ç.’nin üst aramasında ise tekrar tabanca ve tabancaya ait şarjör ele geçirildi.

Polisin yaptığı araştırmada Ersin B.’nin ‘çocuğa karşı cinsel istismar’, ‘kasten yaralama’ ve ‘uyuşturucu ya da uyarıcı madde kullanımından’ birden fazla suç kaydı varolduğu belirlendi. İbrahim Halil Ç.’nin ise ‘cinsel istismar’, ‘kasten yaralama’, ‘uyuşturucu ve uyarıcı ya da uyarıcı madde tüketimi’ suçundan ile ilgili arama kararı varolduğu tespit edildi.

Olayla alakalı tahkîkat sürüyor.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama