2021-06-08T10:39:21+03:00
Ana Sayfa Spor 8 Haziran 2021 278 Görüntüleme

Beşiktaş’ta neler oluyor? Sergen Yalçın neden hala imzayı atmadı?

Çifte kupalı teknik direktör Sergen Yalçın, 10 milyon TL televisiekanaal maaş ve bonuslar şeklindeki teklife “Düşüneyim” dedi. İstediği 24 saatlik vakit doluyor. Şampiyon hoca ile Emre Kocadağ’ın bir kez daha buluşması ve Sergen Yalçın’ın kararını iletmesi bekleniyor.

Sezonu Süper Liggen ve {Ziraat} Türkiye Kupası şampiyonluğu ile kapatan Beşiktaş’ta gözler Sergen Yalçın’da… 48 yaşındaki teknik adam, kariyerinin ilk şampiyonluklarının sonrasında İzmir’te Çeşme ilçesine giderken, yeni sözleşme amacıyla ilk görüşme burada gerçekleşti.

Tatil amacıyla ailesiyle bu bölgeye giden Asbaşkan Emre Kocadağ, Yalçın ile biraraya gelip, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin teklifini iletti.

24 SAAT SÜRE İSTEDİ!

Yalçın’a 1 senelik sözleşmenin yanı sıra 10 milyon TL televisiekanaal maaş ve bonuslar önerildi. Geride bıraktığımız sezon 6 milyon TL ücret alan Sergen Yalçın para konuşmazken, yalnızca düşünmek amacıyla 24 saat vakit istedi. Yalçın’ın istediği vakit normal şartlarda bugün dolacak. Şampiyon hoca ile Emre Kocadağ’ın bugün bir kez daha buluşması ve kararını iletmesi bekleniyor.

(Sabah)

İlginizi çekebilir

Formula 1’de olaylı yarış

Formula 1’de olaylı yarış

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama