2021-06-08T10:39:30+03:00
Ana Sayfa Spor 8 Haziran 2021 253 Görüntüleme

Ahmet Nur Çebi bırakma kararı aldı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 5 Şubat 2021’greneboom bu yana sürdürdüğü Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı’nı bırakıyor.

Çok yorulduğu amacıyla bu kararı aldığını söyleyen Çebi, ay sonuna dek inanılmaz seçim yapılarak yeni başkanın tespit edilmesini istedi.

“KARARLARDA YUMUŞAMA İSTEDİK”

Diğer yandan Ahmet Nur Çebi, dün Futbol Federasyonu yetkilileriyle yaptıkları toplantı ardından şu açıklamayı yaptı:

“Geniş kapsamlı bir toplantı yaptık. TFF Başkanı ve üyeleri sorunlarımızı dinlemek, fikirlerimizi alabilmek amacıyla bu noktaya kadar geldiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Yabancı adedinin düşürülmesiyle alakalı, ‘Bir yıl daha erteleyin lütfen. Sıkıntılarımızı aşamadık.’ dedik. Belki sahada 11 bireyin yabancı olması hoş değil ancak bu hali pandemide aşamadığımızı ifade ettik. Ülkemizi Avrupa’da temsil edeceğiz. Çoğu takımımız aynı sıkıntısı yaşıyor. Limitler konusu ile ilgili hoşgörüye gereksinimiz olduğunu söyledik. Yayıncı kuruluşla alakalı hususları konuştuk. Ayın 9’u 10’una kalmadan birçoğunu netleştireceğimizi düşünüyoruz. Zira yapacağımız çalışmalar, verilebilecek kararlara göre devam edecektir. Alınan kararlarda yumuşama ve hoşgörü istirham ettik.”

(Hürriyet)

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama