2020-09-19T13:46:51+03:00
Ana Sayfa Spor 19 Eylül 2020 613 Görüntüleme

Dirar’ın yerine Bruno Gaspar

Sürem başlamasına karşın transferlerine bütün süratiyle devam eden Fenerbahçe, sürpriz bir halde sağ bek pozisyonu amacıyla de bir hamlede bulunmuş oldu.

DIRAR’IN YERİNE BRUNO GASPAR

Sağ bek amacıyla 1 numarasını Gökhan Gönül olarak belirleyen ve Nabil Dirar’ı da elden çıkarmaya çalışan Sarı-Lacivertliler’in, Bruno Gaspar’ı listesine dahil etmiş olduğu haber edinildi. Alınan bilgiye bakılırsa Kanarya’nın, 27 yaşındaki Gaspar’ın halini bizzat kulübü Sporting Lizbon’a sordurulmuş olduğu bildirildi.

TEKNİK EKİP ONAY VERİRSE KİRALAMA TEKLİFİ YAPILACAK

Gökhan’a seçenek olarak fikir edinilen ve sözleşmesi 2023’te bitecek olan deneyimli oyuncunun alınmasına teknik ekip net olarak onayı verirse Sporting’e kiralama öneriyi uygulanacağı bildirildi. Geride bıraktığımız sürem Yunan ekibi Olympiakos’ta kiralık olarak 21 maçta vazife meydana getiren ve 1 asistle oynayan Gaspar, A Grup orantısında bunun dışında Guimaraes ve Fiorentina formalarını da giydi.

DİĞER ADAY TAVARES

Sağ bek aktarımı amacıyla çalışmalara sürat veren sportif direktör Emre Belözoğlu’nun, Gaspar’a ek olarak Portekiz’den diğer bir adı daha gündemine almış olduğu haber edinildi. Kanarya’nın, Benfica’nın 19 yaşındaki futbolcusu Tomas Franco Tavares amacıyla Portekizli yöneticilerle ilişkiye geçmiş olduğu bildirildi. Portekiz Umut Ulusal Ekibi forması da giyen genç sağ bek amacıyla masaya oturulacağı ve kiralama önerisinde bulunulacağı ifade edildi.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama