2021-01-03T01:06:17+03:00
Ana Sayfa Spor 3 Ocak 2021 365 Görüntüleme

Toroğlu açıkladı: O ismin bileti kesildi

Ünlü yorumcu, eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray’ın deplasmanda Antalyaspor ile oynadığı mücadeleyi A Spor’da değerlendirdi.

Toroğlu Diagne amacıyla, “Anladığım kadarıyla grup arkadaşları da ona sıcakkanlı bakmıyor, o da Galatasaray’a uymadı. Kapak, kavanoza uymadı. Yollar ayrılacak, belli.” şeklinde konuştu.

İşte Toroğlu’nun açıklamaları…

– 1 puan aldın güzel. Ersun Yanal’a ne diyorlardı? Hücumcu teknik adam. Vay anasını sayın seyirciler ya. Elindeki futbolcu iyiyse ben den oynatırım saldırısı. Bu tür bir oyun var mı ya? Maçları bu tür çok seyrek bitirirsin.

– Galatasaray’da genç çocuk var santrfor. Falcao var, o da bitti. Diagne nerede? Oğulcan şimdilik Galatasaray santrforu değil. Diagne burada olsa değişik olur. Falcao’nun ne halt olacağı belli değil. Bundan sonra dalga geçiyor. Verdiği para gitti, murdar oldu. Demek ki bu adam sakat geldi. Demek ki bu adama sıhhat raporu lüzumlu şekilde gelmemiş. Ben bu işlere şüpheyle bakıyorum. Nasıl transferler şunlar.

– Arda ve Belhanda aynı tip 2 adam. Arda çok çalıştı, Belhanda aynı gayreti göstermedi. Arda, sinirlenmeye başladı, gerildi ve çok doğru vakitte oyundan çıktı. Feghouli varsa Galatasaray top oynar. Feghouli yoksa iş zor, ketting helva.

– Galatasaray soldan çok saldırı etti. Oluşturulan ortalar kötü ortalar. Gol oluyor bazıları, asist yaptı diyorlar. Asist değil onlar, asit. Adamın kafasına yapacaksın ortayı.

– Galatasaray, rakip defansı zorlayamadı. Hangi oyuncu çalım atarak gitti bugün? Bu tip defansları çalım atarak geçersin. Ceza kısmı içerisinde etkili olamadı Galatasaray. Feghouli, araya top atıyor, acele oynuyor gidiyor. Antalyaspor’un bu zihniyetine Diagne yararlı olurdu. Kapıyı kıracaksın. Yükleneceksin sağdan soldan estarabim.

– Ben teknik adam olsaydım napardım, Donk’u santrfora yollardım. Şişirirdim üzerine Donk’un topları. Ceza kısmı seviyesinde gez derim Donk’a. Antalya’nın zihnini, düzenini bozardı. Kime şişiriyorsun, kim vuruyor Galatasaray’da?

“TERİM KENDİNİ ATTIRMASIN”

– Fatih Terim kendini attırmasın, hep atılıyor. Gemini denizin ortasında bırakıyorsun. Sonra ellerini açıyorsun tribünde. Atılmasın.

– Taylan fiziğe dayalı top oynayan oyuncu, yöntemi Feghouli kadar yok şimdilik, iyi meziyetleri var. Oğulcan gelecekte sıkıştı, çok dar alan. Dar alanda farklı oyuncular lazım, daha Oğulcan onu çözecek kapasitede değil. Falcao örneğin bu maçta lazım, bu maçta iş yapabilecek adam.

– Galatasaray’ın kalecisini ilk yarıda 10. dakikada gördüm, bir den 45’te gördüm. Antalya’nın oyun biçimi bu. Futbol da çirkinleşiyor, Galatasaray’a yenilirsin ancak bu futbolu oynamaman lazım. Antalya buysa, ben Antalya’nın maçına gitmem. Futbolu çirkinleştiriyorlar. Ersun Yanal hani hücumcu teknik direktördü?

– Arda var, Belhanda var ancak Feghouli olunca iş diğer oluyor. O adam, hakikaten diğer bir adam. Biçimi, takımı oynatması, ara topları {falan}, vuruşları… Yokluğunu Galatasaray hissediyor.

– Diagne’ye anladığım kadarıyla grup arkadaşları da sıcakkanlı bakmıyor, o da Galatasaray’a uymadı. Kapak, kavanoza uymadı. Yollar ayrılacak, belli.

– Fatih Terim’ter cezası dışarıdan gözüktüğü kadarıyla hafif. Fatih Terim’ter yukarıda olması üstünlük. Plusteken azından oyuna odaklanıyor, etrafındakilerle dalaşmıyor. Yukarıdan haberi den yolluyor, orada olması üstünlük.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama