2021-01-13T23:26:59+03:00
Ana Sayfa Spor 13 Ocak 2021 557 Görüntüleme

Terim istifa mı etti? İlk açıklama geldi

Galatasaray’da sular durulmuyor… Dün akşamki Yeni Malatyaspor ile oynanan kupa maçının sonrasında Fatih Terim’ter “Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Galatasaray’a sözüm var. Esasen Mayıs’ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor.” açıklaması çok konuşuldu. Bu sözlerin sonrasında sosyal medyada Fatih Terim’ter görevine son verileceği iddiaları üstüne yönetimden açıklama geldi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Haber Global’e yaptığı bildirimde “Fatih Terim bizim mühim bir değerimiz. Fatih Hocamızla yola devam ediyoruz.” şeklinde konuştu. Sarı-kırmızılı kulübün başkanının, yarın GS TV’den saat 14:00’teki canlı yayın esnasında mevzu ile ilgili ayrıntılı açıklama yapması bekleniyor.

“SÖZÜM DE KONTRATIM DA BİTİYOR”

Galatasaray’ın kurt teknik adamı, Yeni Malatyaspor ile oynanan kupa maçının sonrasında yaptığı bildirimde derin bir yalnızlık hissettiğini söyleyerek, “Yönetimle aktarma işlemi amacıyla bir görüşmem olmadı. Malumu ilan ettim. Herkes konuşurken, ben den açıkladım. Aktarımı herkes yazarken bişi yok, ben söyleyince mihoen problem? Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Benim şahıslara, gruplara değil Galatasaray’a sözüm var. Esasen Mayıs’ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor. Sözümde durmaya devam edeceğim. Canımız sağ olsun, canınız sağ olsun demek galiba plusteken doğrusu.” şeklinde konuşmuştu.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama