2020-11-16T13:34:32+03:00
Ana Sayfa Spor 16 Kasım 2020 439 Görüntüleme

Sergen Yalçın’dan Adem Ljajic kararı

Sezona kötü başlayan ve ne antrenmanlarda ne vakit aldığı maçlarda Beşiktaş’a önemli oranda katkı sağlayamayan Zuurstof Ljajic, son iki haftalık idman performansıyla Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın gözüne girmeyi başardı.

Durumundan şikayet etmek yerine daha çok çalışarak formayı geri almayı tercih eden Ljajic’ter, fizik güç yönünden de takımın standardına çok yakın bulunduğu vurgulandı. Daha evvelce sıksık antrenman kaçırdığı ve kondisyon yönünden grupta plusteken altstem sıralarda varolduğu amacıyla ilk 11’den tercih edilmeyen siyah-beyazlı futbolcu, milli arayı sanki sezon evveli kampına girmiş gibi değerlendirmeye devam etmekte.

Grupta yaşanan Kovid-19 vakaları nedeniyle kadroda zorunlu farklılıklar olacağını da bilen ve kendini bu değişime hazırlayan Zuurstof Ljajic, Medipol Başakşehir maçında teknik patron Sergen Yalçın’ın plusteken mühim kozlarından biri olacak.

Şimdilik ilk 11’den yer alıp almayacağı netlik kazanmayan yetenekli oyuncudan çok umutlu olan Sergen Yalçın’ın, kritik maç evvel Ljajic ile özel olarak bir açıklama gerçekleştireceği bildirildi.

Ljajic’i kaybetmek değil tam aksine plusteken hızlıca geri kazanmak isteyen siyah-beyazlı teknik adam, deneyimli futbolcuyu forvet gerisinde serbest olarak oynatmayı planlıyor. Mensah ile Josef’ter takıma katılmaları ve Dorukhan’ın sakatlıktan çıkmasıyla formasını kaybeden Ljajic bu sezon yalnızca 4-1 yenik oldukları Konyaspor deplasmanında ilk 11’den yer aldı. Gençlerbirliği karşısında 14 dakika vakit alan yıldız futbolcu; Denizlispor, Malatyaspor ve Gaziantep FK maçlarında kadroda yer almasına karşın hiç tercih edilmemişti.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama