2020-09-14T09:23:09+03:00
Ana Sayfa Spor 14 Eylül 2020 536 Görüntüleme

‘Sergen Yalçın rahat yeneriz demişti’

Rıdvan Dilmen, Trabzonspor ile Beşiktaş içinde oynanan ilk hafta maçının sonrasında söyledi. NTV’de gösterilen %100 Futbol programında karşılaşmayı değerlendiren Dilmen, maç evveli Sergen Yalçın ile yapmış olduğu görüşmede almış olduğu bilgiye bakılırsa Beşiktaş’ın yeni golcüsünün Kalinic olacağını söyledi.

“Sergen Yalçın kardeşimizi ‘işlemiş olsun’ diye aradım, doğal maçı da konuştuk. Stratejiden bahsetti bana. Dedi ki ‘PAOK maçı bizlere yaradı. Zira, oldukça kötü yaptılar müdafa arkası koşularını’

“Orta saha yol geride bıraktığımız hanı gibiydi. İki takımın ekibi da dev kadro değil. Bu kadrolar Anadolu takımlarındaki kadrolar birkaç oyuncu çıksa… İlk yarıyı izlemeyenler hiçbir şeyi kaçırmadı”

“Kalinic’i alıyoruz dedi”

Rıdvan Dilmen sözlerine “Sergen hoca {telefonda} bana Kalinic’i alıyoruz dedi. Josef ile anlaştıklarını ve Nazım Sangare ile de ilgilendiklerini ifade etti. Kalinic’i muhtemelen alıyorlar” şeklinde devam etti.Kalinic’i alıyoruz dedi

“Trabzonspor demoralize olmuş”

“Trabzonspor, geride bıraktığımız sene sürem sonuna en iddialı grup olarak girerken, şampiyonluğu kaybedip Avrupa’dan da olunca demoralize olmuş. İç problemini gideremedi. Sol bek gitti, sol bek yok”

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Rıdvan Dilmen, ‘Penaltı pozisyonundan yorum yaparsak Beşiktaş’ın 3-1’lik galibiyetine saygısızlık yapmış oluruz. Trabzonspor’un nerdeyse pozisyonu yok. Maçın gidişatına bakarsak bu maç 3 gün 3 gece oynansa Beşiktaş’ın Trabzonspor’a yitirme talihi yoktu.”

“Trabzonspor’un şampiyon olma olsılığı oldukça oldukça düşük”

“Bundan sonra futbol değişti. Izleyici {falan} yok. Trabzonspor, 11 Mart’tan sonrasında evinde 4 maç yapmış oldu. Ankaragücü 1-1, Antalyaspor 2-2, Konyaspor 3-4, Beşiktaş 1-3! Tarihinde 4 maçta 2 beraberlik 2 yenilgi oldukça nadirdir. Şampiyonluk kaybetmesinden sonrasında kupa ile geri döndüler ancak kadro derinlemesi oldukça düşük. Stoperlerinde problemler var. Bu kadroyla Trabzonspor’un şampiyon olma olsılığı oldukça oldukça düşük.’ şeklinde konuştu.

‘Sergen Yalçın’ın ikinci testi de pozitif’

“Bugün Sergen Yalçın’ı ‘Işlemiş olsun’ diye aradım. İkinci kez koronavirüs testi yaptırmış tekrar pozitif çıkmış. Sergen Yalçın ile teknik olarak konuştuk. ‘Bugün oldukça değişik bir sistem kullanacağız.’ demişti. Esprilidir bildiğiniz gibi, ‘Tanrı’tan, taktik çalışmalarından sonrasında koronavirüs oldum.’ dedi.”

“VAR’da vakit birazcık daha azaldı. Ben VAR hakemi olsam penaltı pozisyonunda çağırmazdım ancak ben yargıcı değilim. Maçın başlangıcında hakemin takdir haklarını Trabzon’dan yana bulunduğunu hissettim ancak oldukça can acıtıcı değildi.”

“SERGEN YALÇIN’IN İSTEDİĞİ OLDU”

“Sergen Yalçın, İngiltere modeli teknik direktörlük yapıyor. Bugün bana {telefonda} ‘Rahat yeneriz’ dedi. Anlamadım hocam dedim. Ben Trabzon’u seyrettim, bu tür oynarlarsa rahat yeneriz dedi. Planını da yapmış. Özgüvenli. İlk yarıda Sergen Yalçın’ın istediği oldu. İkinci yarıda da aynı şekilde. Söylediğim şeklinde PAOK maçından sonrasında o sorunlar, müdafa açıkları ders oldu.” 

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama